發新話題

[閒聊] 不如將 Googel 廣告所有收入用黎搞活動

[Close]

不如將 Googel 廣告所有收入用黎搞活動

到年尾時應該可以籌到D廣告收入用黎搞活動, 所有會員可以都申請參加.

不過可以幾多人一起去玩, 可以吃D咩好野就睇大家識唔識做啦

咩活動先

龍大大哥會唔會出席先

不如貼左你張大照係貼圖區先

怕唔應得你

引用:
原帖由 滅。小方方 於 2007-5-6 22:37 發表
龍大大哥會唔會出席先

不如貼左你張大照係貼圖區先

怕唔應得你
到時當然會出席, 為大家打點一切

你del我貼~算啦~都係講正經~夏日嚴嚴~最好就唔係係出邊~成身好似流水咁~
最好就係去網吧~順便可以搞返埸友誼賽

引用:
原帖由 ★RAY少☆ 於 2007-5-6 23:30 發表
你del我貼~算啦~都係講正經~夏日嚴嚴~最好就唔係係出邊~成身好似流水咁~
最好就係去網吧~順便可以搞返埸友誼賽
又係打機,搞下d對身心有益的活動比較好吧

引用:
原帖由 arlok 於 2007-5-6 23:54 發表

又係打機,搞下d對身心有益的活動比較好吧
咁牙~搞返個籃球賽lor~租個埸右平~

不如燒野食...

不過咁多麻甩佬...好似唔知點咁
同埋去邊燒??   最好屯門

引用:
原帖由 kelvin19250 於 2007-5-7 00:42 發表
不如燒野食...

不過咁多麻甩佬...好似唔知點咁
同埋去邊燒??   最好屯門
原來貼圖版主住係屯門 ,攪乜都好,不過選址應響交通方面的地方,如果唔係,D人好難響應...

燒野食 彩你都short

成班人熱死曬

不如先問下有幾多人有意出席,跟住先決定攪甚麼,大有大攪,小有小攪...

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2007-5-7 10:58 發表
不如先問下有幾多人有意出席,跟住先決定攪甚麼,大有大攪,小有小攪...
我估冇咩人會出席 :lol

没人咪擦勁D囉,睇落你都好後生咁...

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2007-5-7 11:07 發表
没人咪擦勁D囉,睇落你都好後生咁...
我真係好後生 :lol 十五JA  MA

其實我講真

上VLAN論壇大多都係後生仔

咁點解今日唔駛返學,又借場比人考會考...

發新話題