發新話題

[閒聊] VLAN 新廣告,大家有冇留意..

[Close]

VLAN 新廣告,大家有冇留意..

砌機要幾多錢
我想換部電腦

你可以直接搵三管傾下~

主要睇你要求部腦有幾勁吧

直接打電話去聯絡都可以  
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

回復 #3 SmileBoy 的帖子

我要部機150GB以上
唔會lag,,dol野快
勁過網吧少少就得嫁啦
最緊要平~~

愈高級會員,對論壇貢獻愈大者優惠是否愈多或愈好
我怕d人見到就個個走去做會員開完ac買完野就唔理

我覺得d色可以再靚d我覺得有少少撞!!

引用:
原帖由 扮野四小杰 於 2007-7-20 23:07 發表
我覺得d色可以再靚d我覺得有少少撞!!
我覺得冇乜問題.....邊度有問題?

用住先..周六會有新圖

小飛豬係做設計

雖然我唔知邊一個範疇..  

但飛豬出手  一定放心  

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2007-7-20 23:36 發表
小飛豬係做設計

雖然我唔知邊一個範疇..  

但飛豬出手  一定放心  
新手上路

引用:
原帖由 櫻雨 於 2007-7-20 22:56 發表
我要部機150GB以上
唔會lag,,dol野快
勁過網吧少少就得嫁啦
最緊要平~~
CPU: AMD AM2 X2 DUAL CORE ADO4000-DD CPU 低電壓
RAM: A-DATA DDR-2 667MHZ 1G Ram x2
M/B: GIGABYTE GA-M55S-S3/AM2 NF 550 M/B
HDD: Seagate 160.0GB ST3160811/15AS SATA II/NCQ
DVDRW: BenQ DW2000 20X Super Multi DVD Writer 盒裝
DISPLAY CARD: Sapphire藍寶石 HD2600XT PCI-E 256MB DDR3
火牛: DELTA ActivePower 400W GPS-400AA-100A P.S.
case
Total: $4400

價錢呢  

買野應該最著重呢點吧

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2007-7-21 00:28 發表
價錢呢  

買野應該最著重呢點吧
報番個價la~

回復 #11 alan_wong8 的帖子

勁過我呢家部機好多.....無計啦.買既時機唔岩....
係咪會員先有呢個優惠嫁?

有冇著數比VIP先??????????

發新話題