40 123
發新話題

[閒聊] 點解仲係無變過- - 點解 點解啊~ ~

[Close]

點解仲係無變過- - 點解 點解啊~ ~

我4個月前  400米  1:06秒(勁垃圾= =)
2家都仲係    有冇人教下我練= =
如果我過唔到一分鐘  我唔駛只意今年去沙西界

引用:
原帖由 鬼武者 於 2007-10-3 20:15 發表
我4個月前  400米  1:06秒(勁垃圾= =)
2家都仲係    有冇人教下我練= =
如果我過唔到一分鐘  我唔駛只意今年去沙西界
@o@...我想問 要幾分鍾 400米先志係一般?

回復 2# 的帖子

我學校  個垃圾記錄  1:00  
沙西b組  好似係54秒幾- -.......

引用:
原帖由 鬼武者 於 2007-10-3 20:18 發表
沙西 學校來的?

引用:
原帖由 鬼武者 於 2007-10-3 20:18 發表
我就係傳說中既9秒9跑手...有咩事請講

我地學校都B grade都好似有4字頭...

回復 4# 的帖子

= =沙西學界啊
有好多勁學校參加
體藝啊   董之英  ED     SO     沙西學界係全港黎講   可以話係最勁     
但係其他區有D賽 可能勁過沙西學界

引用:
原帖由 小零 於 2007-10-3 20:23 發表

我就係傳說中既9秒9跑手...有咩事請講
傳說中9秒9床上小神風 唔洗一分鍾 就係你?

回復 6# 的帖子

下   
一定唔得啦我古= =
4字頭    奧運啦= =    傻既= =

想當年我都好勁..
+下年紀大啦..跑兩跑都嘔- -"

我400 米 應該要好奈 因為1個月沒運動 變了小胖胖

>`<~~贏左比賽米好威~~~~

回復 12# 的帖子

我果間好小係出面win人
仲要係咁大型既比賽

回復 5# 的帖子

u very cow go to see 醫生 小cow零 你跑1粒鐘呀-==?

引用:
原帖由 鬼武者 於 2007-10-3 21:53 發表
我果間好小係出面win人
仲要係咁大型既比賽
希望你可以WIN>......LP

40 123
發新話題