發新話題

[趣味] 新呃Post故事之mark123亂寫之作

[Close]

新呃Post故事之mark123亂寫之作

一年前....二零零六年
ipve吹水區,仲係一個廢墟

二零零六年十二月...第一代水影張仲良上任
ipve吹水區,仍然是一個廢墟

半年前,張仲良同我講
話覺得,吹水區正常黎講係無可能發帖低過信長區

半年後既琴日同今日,發帖過左了
但係我好唔開心

我,唔係張仲良
我,唔係版主
我,唔係邊個
我,只係一個同肥蕭同一屆吹水既會員

半年前,我見到既野就係,唔知邊個團日日係度貼新聞
唔知邊條友日日貼IQ題,貼到我都想打佢(心照啦某人)

半年後既今日,我睇到既吹水區,哇,2000發帖,威
有幾威?入到每個帖,d內容就真係...
得一,兩頁回覆係真正針對人地所講既野
另外果d係度閒聊

吹水區既宗旨,的確係吹水
但呢度係吹水區,唔係生果金區
玩寵玩到冇錢,點算?
入黎吹水區洗爆佢囉,哇,爽..洗兩洗,一支sp水

今日去左問良哥,佢對而家發帖超過信長區
有咩感想,佢話無感想

而點解良哥冇感想,請自已思考

然後我想講既係
點解,以前,連2000帖既10分1都冇
呢兩日就勁到咁?
我寧願去信耶穌,我都唔信你地真係咁堅咁樣吹法

之前聽人講話有人一日五百發帖(我冇去求證)
我想同呢個人講,不如搵日叫管理員關左d寵物
睇下你有冇五十發帖

其實搞咁多野做咩...叫個龍大,係vlan shop,港幣1蚊換100虛幣
咪算啦,睇下幾多條友仆過去買

明明個話題根本吹唔到落去
死頂做咩,你係隻雞黎?

點解
要因為一個系統推出既野
而搞到自已玩物喪志

你睇下你而家,自已禁番我的回復睇下
逐個數,數下自已有幾多個,係真係吹水
而唔係望住自已d錢,流哂汗咁樣喪打幾隻字
如果我係你地既朋友

最後,如果入左黎既人,你覺得你自已係真心吹水
咁就當我係度nine up
如果你覺得,其實你自已都係為系統既野先會咁"誠心"
咁我好希望你諗清楚,其實玩寵物,係咪一定要一日升到100lv

寵物系統係想大家係論壇吹水之餘
有另類娛樂,希望各位會員,切勿沈迷

最後一類人,自已根本知自已衰咩,又唔覺得慚愧
而同時又覺得我打呢篇野係非常之低能既人
有兩個漢字,絕對岩你
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

支持...你既講法
不過...
唔會係我吧???

我完全讚成..
個個都係度呃貼呃錢..
又話升寵..都唔知升黎做咩??

引用:
原帖由 神機.新手 於 2007-10-1 08:50 PM 發表
支持...你既講法
不過...
唔會係我吧???
可能係
我突然間感覺到,我如果玩置頂活動,會冇人投我票

引用:
原帖由 mark123 於 2007-10-1 20:52 發表

可能係
妳已經...輸了
低能...

我隻寵咁高lv 證明左高lv 唔需要呃post架

($2500有交易 欲購從速)

喔~岩岩我徒戰火脫離~
都是不作評語了

引用:
原帖由 mark123 於 2007-10-1 20:52 發表

可能係
唔會掛...
我咁人見人愛,冇理由既~~~~

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-10-1 08:53 PM 發表
我隻寵咁高lv 證明左高lv 唔需要呃post架

($2500有交易 欲購從速)
看你一副破產相...
算吧~一起抗議管理員不發虛幣給我們

成日post IQ嗰個
係咪鬼x同神x牙..

-.-
鬼咩...
神咩...
咪亂講...

引用:
原帖由 張仲良 於 2007-10-1 21:00 發表

看你一副破產相...
算吧~一起抗議管理員不發虛幣給我們
你帶頭吧... 我一定支持

引用:
原帖由 神機.新手 於 2007-10-1 21:02 發表
-.-
鬼咩...
神咩...
咪亂講...
冇亂up..係有呢兩個人..

如果有需要會作出適當調整  

我想知死神點升架

發新話題