32 123
發新話題

[閒聊] [禁忌]有無人玩過碟仙之類既野

[Close]

[禁忌]有無人玩過碟仙之類既野

話說我有個朋友玩完筆仙唔夠喉 想搵埋我玩碟仙
搞到我都有啲好奇玩唔玩好
有無人有類似經驗可以分享下

ON MSN?我有野問你

我都五系幾清楚想知+1

小學 雞玩意 不解釋

引用:
原帖由 ★瘋狂丶 於 2013-4-29 21:16 發表
ON MSN?我有野問你
你回錯帖定我唔記得左你係邊個

引用:
原帖由 六刀流一 於 2013-4-29 21:20 發表

你回錯帖定我唔記得左你係邊個
ON左先

我想你唔好挽,因為我有個FD個FD因為挽碟仙,鍾要係(果D地方)挽,挽到死左,不個都好幾年前

引用:
原帖由   .Angry★ 於 2013-4-29 21:28 發表
我想你唔好挽,因為我有個FD個FD因為挽碟仙,鍾要係(果D地方)挽,挽到死左,不個都好幾年前
我都知碟仙係比較邪
所以唔太敢玩
就算係玩 都等佢地有左經驗先玩
起碼無咁易有事

引用:
原帖由 六刀流一 於 2013-4-29 21:40 發表

我都知碟仙係比較邪
所以唔太敢玩
就算係玩 都等佢地有左經驗先玩
起碼無咁易有事
小學d女仔成日玩 咩料 好好玩咩 ... 我見住佢地玩 好似係問d野 之後隻手5知做乜q係到郁...其實咪又係條友自己郁...
個陣太細了 已經5係好記得情況

小弟覺得東南西北好玩d囉   

引用:
原帖由 【走+ 於 2013-4-29 21:42 發表

小學d女仔成日玩 咩料 好好玩咩 ... 我見住佢地玩 好似係問d野 之後隻手5知做乜q係到郁...其實咪又係條友自己郁...
個陣太細了 已經5係好記得情況
我諗玩個班友唔係好奇心多過覺得好玩
BTW 隻手係唔係自己郁真係得佢地知

教你啦   
DOWNLOAD定D 恐怖音樂
玩果陣用手機播住玩
帶多把刀  玩果陣界開手指頭滴少少血落去   記住在場玩既個個都要滴
最好就捉D動物去埋 (雞/老鼠果D)    殺黎做祭品    昆蟲唔得   因為昆蟲係冷血動物
死左個靈魂唔會咁快離開  除非你好等得
同埋記住唔好空肚玩, 如果唔係會比野上身走唔返

總有比自己更有天份的人,同時也比自己更努力

引用:
原帖由 伊賀小太郎 於 2013-4-29 21:45 發表
教你啦   
玩果陣用手機播住玩
帶多把刀  玩果陣界開手指頭滴少少血落去   記住在場玩既個個都要滴
最好就捉D動物去埋 (雞/老鼠果D)    殺黎做祭品    昆蟲唔得   因為昆蟲係冷血動物
死左個靈 ...
高手   肯定成日用女玩 之後等佢地驚 再...

引用:
原帖由 伊賀小太郎 於 2013-4-29 21:45 發表
教你啦   
玩果陣用手機播住玩
死左個靈 ...
點解我覺得你係玩野

引用:
原帖由 【走+ 於 2013-4-29 21:47 發表

高手   肯定成日用女玩 之後等佢地驚 再...
不過真心    如果真係要同神/魔溝通
唔洗搞咁多野     視覺聽覺靜晒   之後係個心入面講   就得   因為你既靈魂係神賦予既
玩呢D係為左同其他死左既人溝通而已
總有比自己更有天份的人,同時也比自己更努力

32 123
發新話題