17 12
發新話題

[閒聊] 求救

[Close]

求救

首先,此POST極認真,比唔到意見唔好回我.

是咁的 ,
琴晚呢 , 我就打機打到 1點半左右 跟住入房訓啦 , 我訓教有個習慣 就係聽住電台訓既 ,
好啦 , 我開電話黎聽電台啦 , 聽左十分鍾 左右 , 就望一望窗果面啦(熄晒窗簾的.正常人訓教都會熄吧
  我係度簡略講下我間房既佈置
                                                                          窗窗窗窗窗
                                                                          櫃    空   枱
                                                                          床           枱
                                                                          床    位   門
                                                                          牆牆牆牆牆

我就大概係床位斜視 個空字後面既窗簾 ,
問題就黎啦,我望過去好似見到 有個女人頭... (好隱約見到) , 就咁望過去呢 , 就睇唔到有乜事既 ,
但係 , 如果我2隻眼 變左 <  <  咁樣望呢
( 正常人眼係 ^  ^ , <  < 咁樣即是2隻眼 向左望 , 如果用呢個角度黎望果面就只會得右眼先見到大部份果面既野..),
就見到D影係度... .. 仲好似有個頭係度... 無身既...
跟住我心諗,奶野啦今次 , 咁我以為我打機打耐左 , 隻眼有問題啦 ,
.我就"斬" 下隻眼. , "斬"左好多次 , 再用上面果個方法 , 仲係見到個影.
我心入面就即刻 講左句 , 乜街啦今次 ,  
跟住我乜都唔理 , 用張"被" 連頭 "琴"住 , 跟住就聽電台聽 到天光先 夠膽訓...

我就想問下 , 我而家應該點做好???
乜都唔理當無事發生好
定係出去比D師傅們 望下有無事好...
(可能有D人覺得咁樣會係晒錢/呃人的..但係呢D錢都係買個安心姐..)

今晚拿刀準備斬頭

引用:
原帖由 極死●朽木 於 2011-11-26 16:07 發表
今晚拿刀準備斬頭
哈哈

引用:
原帖由 極死●朽木 於 2011-11-26 16:07 發表
今晚拿刀準備斬頭
他朝君體也相同

引用:
原帖由 Alanjai 於 2011-11-26 16:08 發表

他朝君體也相同
咁恐怖

只有神才能打救你

如你沒有信仰  請自求多福                       .

有陣時係自己打機打到意識累所以先會出現幻覺

引用:
原帖由 REMEMBER 於 2011-11-26 16:14 發表
如你沒有信仰  請自求多福                       .
我以前間學校係天主教既 , 唔多唔少都比以前間學校感染到..
但係呢, 我屋企人就信佛既 , 加上我又唔係幾信呢味野..
所以都唔知邊 邊係... 唔上唔落咁
引用:
原帖由 神軒0v0 於 2011-11-26 16:14 發表
有陣時係自己打機打到意識累所以先會出現幻覺
我平時都係 差唔多呢個鍾數訓都未試過 出現D咁既野...
琴日就唔知搞乜 , 先出現D咁既事...
真係黑過麥豆

引用:
原帖由 Alanjai 於 2011-11-26 16:16 發表

我以前間學校係天主教既 , 唔多唔少都比以前間學校感染到..
但係呢, 我屋企人就信佛既 , 加上我又唔係幾信呢味野..
所以都唔知邊 邊係... 唔上唔落咁

我平時都係 差唔多呢個鍾數訓都未試過 出現D咁既野...
琴日就 ...
呢d時候
最好扮咩都見唔到 訓教
如果佢騷擾你 你先搵相關方面既師父

好恐怖WO

今晚手握天鎖斬月
大叫一聲: 月牙天衝!   
同佢vs

丫媽:x你咩    嘈住哂

P.S.如果唔夠抽叫我    我係屍魂界吹雞幫你

引用:
原帖由 ★.火星 於 2011-11-26 16:25 發表
今晚手握天鎖斬月
大叫一聲: 月牙天衝!   
同佢vs

丫媽:x你咩    嘈住哂

P.S.如果唔夠抽叫我    我係屍魂界吹雞幫你
跪求師傅 過返三十幾四十招比我

平生不作虧心事,半夜敲門也不驚

引用:
原帖由 最終の作 於 2011-11-26 16:32 發表
平生不作虧心事,半夜敲門也不驚
講就咁講姐
見到呢D野你都咪話唔驚

17 12
發新話題