28 12
發新話題

[其他] 上左ipve成個月有感而發!

[Close]

上左ipve成個月有感而發!

我覺得做為一個成功ge論壇要有一d好ge管理人員同埋一個合理ge加分制度!!但係ipve我覺得就冇啦!!!呢度要發貼先有2分!!呢個係合理!!!咁回貼點解冇分呢!!!可能唔洗兩分!!回貼1分發貼加兩分!!咁都合理d牙!!但係!!呢度就係一定要發貼先有分加!!你發得多貼又唔得合理!!!但我一日發一貼都係人dele左!!當然唔係話吹水區板主啦!!!因為我成日黎呢個區吹下水!!!我275回貼連30積分都冇!!我覺得冇問題!!因為我少發貼!!但就係連我果少少發ge貼都dele埋!!我點樣升級呢?!!但係我又見過90幾回貼!!但係佢有50幾積分!!板主係咪僑做野!!定係專搵我d貼做野!!我想問一個冇完整ge加分制度點會多人黎!!!!點解人地要黎一個咁ge論壇呢!!我同朋友都有上黎!!重要係成日上!!我都係想做註冊會員姐!!但都咁難!!我覺得點貼都應該有分lor!!點解發貼有點貼冇得加呢!!!!!!我ge小小感受!!!

鼓勵多d黎開帖,參加活動,一於加你二分,以示鼓勵...

引用:
原帖由 扮野四小杰 於 2007-6-26 23:39 發表
我覺得做為一個成功ge論壇要有一d好ge管理人員同埋一個合理ge加分制度!!但係ipve我覺得就冇啦!!!呢度要發貼先有2分!!呢個係合理!!!咁回貼點解冇分呢!!!可能唔洗兩分!!回貼1分發貼加兩分!!咁都合理d牙!!但係!!呢度就 ...
你希望銀行開番吧
之前的人拿積分
係10蚊1積分
一個回=1蚊
10回=1積分
但係我未買個

回復 #1 扮野四小杰 的帖子

如果點下個貼都有分加咁仲有新手上路的會員嗎

因為樓主.係.其他專區.例如..最新遊戲討論專區...(不單係你一個,仲有其他人)

惡意發帖.羅積分.

樓主.幾乎個個online game 都問..我以前有玩開架.唔知道衣架有無人玩咧.等問題

所以我.已經扣左分..其他會員我都會扣

警惕其他會員..唔好以為我唔知道...如果被我發現,.必定雙倍扣分..或者直接.積分歸 o

唔駛咁失望,係ipve唔同區有唔同板規,吹水區開帖連分都冇,得3蚊,呢d就係有d攪事者攪出來,迫住要嚴厲一點,但我接手後,大家都好俾面,好少人攪事,正健康發展緊,我都向上頭申請緊希望開post 有番2分,仲有,你如果想快d升會員,post 多d嘢上來,我會加分比大家,越好加分越多,或者參加活動,之前接龍我都送咗幾拾分出去...努力d...

引用:
原帖由 扮野四小杰 於 2007-6-26 23:39 發表
我覺得做為一個成功ge論壇要有一d好ge管理人員同埋一個合理ge加分制度!!但係ipve我覺得就冇啦!!!呢度要發貼先有2分!!呢個係合理!!!咁回貼點解冇分呢!!!可能唔洗兩分!!回貼1分發貼加兩分!!咁都合理d牙!!但係!!呢度就 ...
哈哈
你睇下我成6百幾個帖,都係得好小分喇
要分黎做咩野,拎黎威咩- -
上黎個論壇,大家交流下,吹下水,識多d朋友
何必為分黎嘈><
你地話岩唔岩呀-0-"

其實回帖都可以拎積分  只要銀行開返的話  

大家一起期待吧  > <
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2007-6-27 00:08 發表

其實回帖都可以拎積分  只要銀行開返的話  

大家一起期待吧  >  
係囉
點解個論壇改左版之後
銀行又會close左既?- -

你可以想像它

壞了

有待修理  

咁就要問龍大哥先知,近排佢地好忙,等遲d得閒自會攪掂...

發帖前請學會排版!

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2007-6-27 00:15 發表
咁就要問龍大哥先知,近排佢地好忙,等遲d得閒自會攪掂...
呵呵
希望龍大能開返個銀行喇-0-
真期許^^

回復 #11 張仲良 的帖子

支持+1  眼會酸      

肥佬都要學下排版 .0.

有時見肥佬打得咁長 真係唔想睇
| LoSeR | ToM

肥佬d活動我次次都參加,不過都無鼓勵

唉,心淡la

28 12