發新話題

VIP

[Close]

VIP

希望VIP可以+番升1LV同埋+50分 功能
話哂都系HKD買番來 只系唔撞SER   自動PSP  有黃字....咁少功能

如果+番 一定好多人買 我系第1個

功能就係有logo , 唔使撞ser , 有超線(自動psp)  ,0 lv入高級區  ,vlan ser出面個聊天室以金色字表示

以上的功能都冇實際作用- -

★`By. 雪糕

你仲ac

我佛慈悲

同意樓主

又話會出新功能

引用:
原帖由 │Fortis931│ 於 2011-4-2 23:23 發表
同意樓主

又話會出新功能
應該都要一段時間吧
我打算買定vip支持vlan先!
希望佢加油快d推出!

引用:
原帖由 │Fortis931│ 於 2011-4-2 23:23 發表
同意樓主

又話會出新功能
出新功能
我諗佢地應該準備出

級數同分,如果可以透過金錢購買,那太不道德了,我地過唔到自己過關。

4月1日之前 是因為要上門買關係,先有績分送。

功能就係有logo , 唔使撞ser , 有超線(自動psp)  ,0 lv入高級區  ,vlan ser出面個聊天室以金色字表示
以上作用都叫冇實際作用,那樓主你想要咩,先叫有實際作用呢?

引用:
原帖由 [Smile]_雪糕 於 2011-4-2 13:22 發表
希望VIP可以+番升1LV同埋+50分 功能
話哂都系HKD買番來 只系唔撞SER   自動PSP  有黃字....咁少功能

如果+番 一定好多人買 我系第1個

功能就係有logo , 唔使撞ser , 有超線(自動psp)  ,0 lv入高級區  ,vlan ser出 ...
同意改左你做第1隻小孩買vip
但係0 lv入高級區<----會唔會有d屈機

其實我想管理員可以用700V點以上既
可以改一次名   
因為我見而家好多人都想改名   但又唔想再開過AC

引用:
原帖由 小飛豬 於 2011-4-4 13:47 發表
級數同分,如果可以透過金錢購買,那太不道德了,我地過唔到自己過關。

4月1日之前 是因為要上門買關係,先有績分送。

...
我覺得就算冇自動psp都冇咩大影響
平時冇vip玩落都唔覺得lag
如果比人覺得vip先可以享有順暢既遊戲
咁vlan一早沒人了 所以自動psp方面沒太大用途

0lv 入高級區
過左廿lv冇用 唔洗買?
我十分少玩信長 多數係綜合區出沒
係咪呢樣野冇咩幫助呢?
定係vip跟本係做信長人生意
綜合區或其他遊戲既人跟本唔需要買?

聊天室功能唔係好多人用
就算比埋改字型大小 改到最
都冇咩幫助啦

撞ser既話都算係vip有返少少用
平時好彩 都入到ser 就算240/240
都可以等15秒再入 只可以話
對d反應慢 入唔到239既人有用

logo我唔明有咩用 曬命用?

建議如果真係加功能 我諗唔好話買lv
升lv升快d已經好ok

發新話題