71 12345
發新話題

vlan檢察板本失敗(alan wong收左工..??有冇其他人理下我- -)

[Close]

vlan檢察板本失敗(alan wong收左工..??有冇其他人理下我- -)

本身我玩到vlan..重身開機之後入vlan佢要我安裝d野..
我禁左安裝..
安裝完多左個ipve區域連線..
我開多次vlan  就冇左
但係都唔彈vlan個野出黎(登入個到)
之後我不停開..都入唔到..
上左黎睇下..見好多人都係..就開左個貼(人地)
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=230114&extra=page%3D1
見到你要佢dl多次..
dl完我安完..
佢話我檢察板本失敗

附件

請下載TEAMVIEWER~我遠程幫你解決.

佢最下個到係紅色又唔俾id我..係唔係我做錯左d咩- -

附件

重新開啟TEAMVIEWER再試.

唔得啊..次次都彈舊野出黎..次次都係紅色

附件

用緊咩寬頻??

:L :L 香港:L

現時香港寬頻可以正常使用Teamviewer...請檢查是否防火牆阻擋了

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2010-6-2 17:32 發表
現時香港寬頻可以正常使用Teamviewer...請檢查是否防火牆阻擋了
點檢查

...用緊咩防毒軟件?

可能是norton enternet security

附件

咁多數係了
請到NOD32 主介面 轉成進階模式, 然後選擇設定, 個人防火牆, 將防火牆關閉.

問題係點搵nod32主介面- -

=.="通常右下角都會有.

我d圖右下都見到得紅色盾= =
手指
nvdia唔知咩黎= =
同埋x音個個

71 12345
發新話題