發新話題

黑雪姬係桐人個女(消息確認,真係佢個女)

[Close]

黑雪姬係桐人個女(消息確認,真係佢個女)

大大大大大特報啊啊啊啊啊~~~!!!
剛剛又在看了一下消息~發現!!!
原來加速世界的黑雪姬是桐人和亞斯娜在現實世界裡的女兒啊啊啊~
~~
加速第10集小說裡黑雪姬有說到:『お父さん、お帰りなさい』
其實這句話的意思是:『爸爸,歡迎回來』
然後黑雪姬好像還有說什麼:『哪個好像是我爸』
還有春雪那時也說了:『那個黑色劍士身上散發出一種和黑雪姬非常
像的氣場,應該說更勝黑雪姬前輩』
其實已經有人說這根本是春雪和岳父之戰了啦~~~~
還有啊~
在加速裡,作者一直都不透露黑雪姬名字,但楓子和瑤瑤都叫黑雪姬
“小幸”,有人就說 :「桐人一直都想念幸,所以在自己女兒名字裡加上幸也是正常的~

嘛,這都是廣大網友的想法而已~一切得看作者了~
還有人猜測說,說不定加速世界裡的那些掛在人們脖子上的網路連接
器,就是桐人發明的也說不定呢!~~XD

心中突然有種:「原來是這樣啊~」的感覺呢~
不知道有沒有人跟我有同樣的想法呢?

其實唔算係100%確定,不過都有9成9喇

每次 殺不死你 殺不死你 也醫好你

下-.-加速唔係早d咩,人人都可以入去另一個世界,但係刀劍先岩岩出,仲要係ONLINE黎

係Q作者都無講:handshake

引用:
原帖由 him7922 於 8-9-2012 02:49 PM 發表
下-.-加速唔係早d咩,人人都可以入去另一個世界,但係刀劍先岩岩出,仲要係ONLINE黎
NONONO 刀劍2020開始     加速2046

引用:
原帖由 星崎安妮 於 2012-9-8 14:50 發表

正解:handshake:handshake
引用:
原帖由 星崎安妮 於 2012-9-8 14:49 發表
係Q:handshake:handshake作者都無講:handshake:handshake
所以我先講係(誤

引用:
原帖由 星崎安妮 於 2012-9-8 14:50 發表

係啵-.-記錯早同後

引用:
原帖由 him7922 於 8-9-2012 02:53 PM 發表

係啵-.-記錯早同後
死LA 我毒過                                                                                        him7922

似正野

引用:
原帖由 呀東☆ 於 2012-9-8 15:12 發表
似正野
唔係似,簡直就係:lol:lol

睇左. 我估加速世界同刀劍有關係吾奇,畢竟都系同一個作者.

引用:
原帖由 ❤糖糖 於 2012-9-8 16:55 發表
睇左. 我估加速世界同刀劍有關係吾奇,畢竟都系同一個作者.
加速小說第十已經講左桐人去左未來網路同加速男主打左一場

不如你PO去動漫到啦 PO係吹水區D人又唔識

引用:
原帖由 碎.星 於 2012-9-8 17:26 發表
不如你PO去動漫到啦 PO係吹水區D人又唔識
.叫版主幫手轉???

PM版主幫你轉過去
-----------------------
如果係桐人個女的話....
白王跟亞斯娜
黑雪姬跟桐人
希望你會明

引用:
原帖由 碎.星 於 2012-9-8 17:35 發表
PM版主幫你轉過去
-----------------------
如果係桐人個女的話....
白王跟亞斯娜
黑雪姬跟桐人
希望你會明
不會吧.......離婚什麼的他們會嗎?

發新話題