發新話題

[交流] 動漫人物提名^^(入來幫幫手提名)第3年了^^(限期:8月23日)

[Close]

動漫人物提名^^(入來幫幫手提名)第3年了^^(限期:8月23日)

動漫人物提名^^(入來幫幫手提名)

我所提名的角色

動漫名﹕灼眼的夏娜
動漫人物名稱﹕祭禮之蛇-坂井悠二
性別﹕男(中性)
屬性﹕變態、蘿莉控、人渣、人妖,霸氣
喜歡原因﹕由第1季至第2季都好弱,到第3季增強了成全動畫最強,有點而霸氣。當宣布創造世界時候,霸氣十足

回覆格式
複製內容到剪貼板
代碼:
動漫名﹕
動漫人物名稱﹕
性別﹕
屬性﹕(自己想)
喜歡原因﹕
遲D會整返段影片 比大家投票

與萌戰不同的地方是 無分男女角色,希望加上角色圖片方便搜尋。不要找冷門的動畫。不要太多主角。本人是配角控

已經是第三年..希望可以比之前個幾年搞得更好

20個提名之後就開始搞-_-"

2010年(不見了)(秋山澪)

2011年(梓喵WIN)
http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... 9%E9%A6%AC%E5%B0%BE

動漫名﹕刀劍神域
動漫人物稱﹕桐人
性別﹕男
屬性﹕霸氣.妹控
喜歡原因:第3集動畫比殺人公會d人圍扣400血回600血個時好有霸氣
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

動漫名﹕high school dxd
動漫人物稱﹕兵藤一誠
性別﹕男
屬性﹕巨乳控,熟女控
喜歡原因﹕因為佢同我一樣都係巨乳控,第一集佢好廢A_A到左第~~12集佢先勁
+我鍾意佢個l-l樣

D炮狗,成日吠悶唔悶

回復 2# 的帖子

很不錯= = 桐人最強= = 但有桐人 又點可以冇佢老婆呢=.= 佢地一心同體 有桐人=有亞絲娜
多多支持~~

引用:
原帖由 nam.xD 於 2012-8-16 17:15 發表
很不錯= = 桐人最強= = 但有桐人 又點可以冇佢老婆呢=.= 佢地一心同體 有桐人=有亞絲娜
說好的圖片 資料呢=_=??????

請不要太多主角..配角都應該有D掛你地

惡補

動漫名﹕刀劍神域SAO
動漫人物名稱﹕亞絲娜
性別﹕女
屬性﹕未知(人妻?)(御姐?)(傲嬌?)
喜歡原因:優雅高貴
提名人﹕nam.xD

回復 5# 的帖子

有冇流口水果張

引用:
原帖由 蓶〞小影 於 2012-8-16 18:42 發表
有冇流口水果張
你細心D睇下..已經流緊口水-_-"

近鏡個張會破壞形象- -"
請提名...其他動漫角色

朕出手了

動漫名﹕緣之空
動漫人物名稱﹕春日野穹
性別﹕女
屬性﹕雙子 設定為妹  兄控
喜歡原因﹕無唔喜歡的原因 她的全部都很吸引我 我很喜歡  能夠再任性一點更捧了

願你亦看清楚

引用:
原帖由 あずさ 於 2012-8-16 21:34 發表
朕出手了

動漫名﹕緣之空
動漫人物名稱﹕春日野穹
性別﹕女
屬性﹕雙子 設定為妹  兄控
喜歡原因﹕無唔喜歡的原因 她的全部都很吸引我 我很喜歡  能夠再任性一點更捧了
196788 ...
我總覺得日文佬會提名 穹....結果真係-_-

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2012-8-16 23:26 發表

我總覺得日文佬會提名 穹....結果真係-_-
真知我心<3
願你亦看清楚

引用:
原帖由 nam.xD 於 2012-8-16 17:15 發表
冇錯不過好像桐人最后死左- -

日文佬 廢機王 兄控

動漫名﹕school days
動漫人物名稱﹕伊滕誠
性別﹕絕對男性
屬性﹕人渣
喜歡原因﹕令人嫉妒到喜歡

引用:
原帖由 sM× 於 2012-8-17 00:15 發表
日文佬 廢機王 兄控
我都不想 機唔聽話
hoyu大俠