16 12
發新話題

[交流] 都過左咁耐x_x

[Close]

都過左咁耐x_x

零之使魔有冇第4季/打算出第4季 事實上
大家認為佢又會唔會出

不過第3季真系唔好see 第2季最強

零之使魔講乜 岩既我都想睇

引用:
原帖由 SaKuRa︱S 於 2011-7-18 20:02 發表
零之使魔講乜 岩既我都想睇
使魔系1個魔法c 召出來的 總之要跟住主人之下個d z_z 人人都召到d好勁的怪物z_z

但系個女主角 魔法好廢(後期最勁,,有解釋) 就召左個人類出泥

之後就發展落去 我用左2日 see左1-3季 可想以知 幾咁吸引

引用:
原帖由 Believe. 於 2011-7-18 20:15 發表

使魔系1個魔法c 召出來的 總之要跟住主人之下個d z_z 人人都召到d好勁的怪物z_z

但系個女主角 魔法好廢(後期最勁,,有解釋) 就召左個人類出泥

之後就發展落去 我用左2日 see左1-3季 可想以知 幾咁吸引 :hu ...
喔 有時間我都會睇
之前都系用左三日時間ko左棋魂

講個消息你知:

http://comic.qq.com/a/20110718/000024.htm

聽聞個手術 , 作者有機領便當
希望零使唔會好似某m一族 , 風之聖痕咁永遠無結局啦 ...

引用:
原帖由 Reeve. 於 2011-7-18 23:44 發表
講個消息你知:

http://comic.qq.com/a/20110718/000024.htm

聽聞個手術 , 作者有機領便當
希望零使唔會好似某m一族 , 風之聖痕咁永遠無結局啦 ...
呢個我上網check過 我知 8月手術
你唔好死呀

大哥 我仲諗住睇哂海綿寶寶追新番嫁
你而家咁搞  

mm一族  

零之 睇輕小說吧 4季動畫已成不可能 被日本既某委員批定為肉片
冇得再做@_@

btw 第三季唔好睇既
小說我冇睇

引用:
原帖由 SPERM_M 於 2011-7-21 20:10 發表
btw 第三季唔好睇既
小說我冇睇
又唔可以咁講 只係留下伏筆 可惜伏筆成為結局

咁都幾可惜     ok7

希望手術成功啦

引用:
原帖由 SPERM_M 於 2011-7-21 22:35 發表
希望手術成功啦
成唔成功 我個第4季呀

引用:
原帖由 FallenDown 於 2011-7-22 00:17 發表

成唔成功 我個第4季呀
都話冇第4季 就算有都唔關佢事啦 佢作小說唔係整動畫架-.- 整動畫果d第2d人黎[-.-

16 12
發新話題