37 123
發新話題

[交流] 無聊野~_~

[Close]

無聊野~_~

大家有冇覺得今集佐助撞番佢阿哥搞到我覺得呢集增加左不少既感情落去,令到我覺得今集同以往既集數完全唔同,有種TVB給你一個所有誤會都會沒晒+完美結局既感覺!?
E.T. X 2012

引用:
原帖由 外星人 於 2012-3-1 01:46 發表
大家有冇覺得今集佐助撞番佢阿哥搞到我覺得呢集增加左不少既感情落去,令到我覺得今集同以往既集數完全唔同,有種TVB給你一個所有誤會都會沒晒+完美結局既感覺!? ...
我諗無人明

不太明白樓主在說什麼=.=

樓主能否加以解釋

引用:
原帖由 外星人 於 1-3-2012 01:46 發表
大家有冇覺得今集佐助撞番佢阿哥搞到我覺得呢集增加左不少既感情落去,令到我覺得今集同以往既集數完全唔同,有種TVB給你一個所有誤會都會沒晒+完美結局既感覺!? ...
我明樓主講咩,完全明白!

我只能說︰佐助同鼬仲未到結局,佢地仲有戰場要打,仲有好多事未發生,你E個POST似乎開得太早

至於感情方面,要等動畫出左先FEEL到

引用:
原帖由 spiker 於 2012-3-1 19:26 發表

我明樓主講咩,完全明白!

我只能說︰佐助同鼬仲未到結局,佢地仲有戰場要打,仲有好多事未發生,你E個POST似乎開得太早

至於感情方面,要等動畫出左先FEEL到 ...
或者係掛
TBB劇集成日都有段誤會,跟住隨住事情既發展雙方終於有個機會去解釋和消除彼此既誤會,我講既就係呢種
E.T. X 2012

哇 甘抽象ge 你講d野            

講真 真系唔明                 

真係咁難明- -?如果我講"無間道"3個字會唔會易明D
E.T. X 2012

我都唔係太明樓主係想講咩

鼬會去幫鳴人定五影呢
鳴人雖然都已經有阿凱同卡卡西幫手,
但係睇黎五影那邊比較熱鬧

回復 11# 的帖子

你睇少左呢頁??

其實你地唔明既只係最尾一句