57 1234
發新話題

[交流] Lost tower有好多問題

[Close]

Lost tower有好多問題

E集電影出街果陣,佢個時間已經打完9尾,即係話鳴人已經知道四代火影就係佢啊爸啦!

咁鳴人係電影版裏面,點解會認5出自己啊爸架? 明明把聲同個樣都聽過,仲要出埋最強既螺旋丸,咁都認5出自己啊爸??

另外,Lost tower的女王係咪鳴人個啊媽? 求解答
不可1,不可再! 向3分說不! 向滅號說不!
企硬! Take滅號衰硬!

只能說,,電影,是獨立的劇情,劇本..沒有前因後果..

引用:
原帖由 小飛豬 於 13/2/2012 03:34 PM 發表
只能說,,電影,是獨立的劇情,劇本..沒有前因後果..
即係講白d,作者話點就點

點解要講英文 我LOAD左5秒先明
忍無可忍

引用:
原帖由  ゞ.__κJa1. 於 13/2/2012 04:46 PM 發表
點解要講英文 我LOAD左5秒先明
只有英文 SO 英文That is

就好似海賊王咁
第10彈果個 佢地果個時間四散 係獨立另外做出黎 唔同的

我仲未睇   

引用:
原帖由 ToRain 於 14/2/2012 03:58 PM 發表
就好似海賊王咁
第10彈果個 佢地果個時間四散 係獨立另外做出黎 唔同的
海賊王? 咩尼架? 未睇過

引用:
原帖由 bbwarrior 於 2012-2-14 16:22 發表

難分真與假
忍無可忍

你睇e 集鳴人已經學左仙術,
咁點解佢無用到? 因為時間線唔同,
劇場版的招數多數會遲過主線劇情很多
所以先會無人睇

失落之塔?

引用:
原帖由 orangejuice 於 14/2/2012 05:51 PM 發表
你睇e 集鳴人已經學左仙術,
咁點解佢無用到? 因為時間線唔同,
劇場版的招數多數會遲過主線劇情很多
所以先會無人睇
哈哈! 風遁.螺旋手裡劍都係要衝埋去

引用:
原帖由 bbwarrior 於 2012-2-14 17:57 發表

哈哈! 風遁.螺旋手裡劍都係要衝埋去
咩沖埋去

引用:
原帖由 bbwarrior 於 2012-2-14 16:22 發表

海賊王 = 火影老大

Lost tower的女王係咪鳴人個啊媽?<---唔係,雖然好似樣

57 1234
發新話題