發新話題

流星超給蘭口仔__個口臭到你唔信

[Close]

見到即kick= =''

內容過濾
2009-4-3 01:23 高橋海楓

認住e個廢柴,,一開始係錦串人....之後叫人同佢挑機,,,,,得個廣字''''

同佢廣錦內野粗口過話你屋企人.....死咪.....

得個廣字,,,,唔挑又要嘈生曬''......

見到就kick佢....唔係下個煩ga人就輪到你/........

:L :L :L :L :L

流星ID:          【小.心】
msn:              [email protected]

澳門仔ah 杰 你流星輸左咪
賴地硬
賴lag
賴手神
仲話去網吧挑 打到傻左呀?打到挑人信長?你條樣丙挑到你消失都得
自己無料爛口爛到飛起仲周圍撩人 你個id改得冇錯
小心出門口呀

駛唔駛post埋澳門佬扮港女既msn對話上黎
睇下邊個爛口d??

澳門仔 只係想問你一句 你幾時唔lag??
幾時先受挑??

我30HP炒你200HP仲可以比你話我唔同你挑
仲話可以比你話垃圾
咁我唯有等呢件"垃圾不如"回覆我佢幾時唔會LAG

大家睇住佢賴地硬 賴LAG
賴場, 賴上網慢, 帶人游花園有幾勁

唔該 成晚潛左去邊呀
起埋你底添la camp佬 camp到姣到出汁 bisexual 雙性戀
澳門佬扮港女, 彈開一邊上同志激世代啦

駛唔駛放埋你(用"妳"會唔會尊重少少?)既玉照港女po屎 v字手勢放係塊面隔離既自拍比大家睇下呀??你花名係咪叫矇豬架
好彩你戴左黑框白邊眼鏡

我諗大家都好想知發生咩事, 有花生食我諗冇人唔睇

seaten all your belts plz

FYI:
2月19日 19:30
玩家 東城 場主開8人八方 ,
扮港女camp佬 食晒熱力 儲晒MP, 用緊防珠既指虎
見到有人(餐入場)同佢爆房就即刻爆指虎加攻 (to be exactly 係未有人入黎佢已經ready好晒, 加晒野)
中途都不停出絕, 最後餐仔171HP贏左

可能餐仔唔可以冇扣血既狀態擊敗
扮港女camp佬
扮港女camp佬一輸左就即刻回贈一句 "垃圾"
我好好奇呢件"垃圾不如"既人點解要求會咁高, 要唔扣血KO任何人其實真係幾難
如果做唔到就垃圾 我唯有認

咁件"垃圾不如"既
扮港女camp佬又繼續用佢既港女火星文繼續up...
講好多自己點lag 點打唔到人, 重點係 佢覺得自己lag所以先慘敗
第一次聽到
扮港女camp佬賴LAG 餐HEA左一句: "你唔lag sm我tim la"

但係
扮港女camp佬
信以為真真係以為自己唔lag真係可以同餐有得打
唔知自己因為lag避開左 餐把匕首4次跳下a
仲以為自己係lag既受害者, 輸得越黎越多越甘既時候
扮港女camp佬越更加覺得自己lag先輸, 直頭想叫人搭船去澳門係網吧同佢玩 (果陣唔知佢住澳門)
後來餐再同
扮港女camp佬打多幾場, 中途打晒B7, 講東講西,
趁人地唔覺得換加攻刀出絕, 結果? 好可惜就算因為lag(呢次係個場lag, 橙同紅色同埋有入加入),

餐破唔到刀絕最後果下, 都照樣擊敗扮港女camp佬

扮港女camp佬 開始覺得流星lag唔lag同點打都冇勝算
轉行話要挑信長喎,
餐仲未回應
有人已經話 不如挑埋勁舞la
扮港女camp佬仲唔知人地暗串佢, 話勁舞lag wor (又係lag?)
餐就話咁挑埋winning, aoc, 高達, l4d,
扮港女camp佬繼續堅持叫人陪佢玩信長 話唔玩即係驚
問佢輸左點 佢話輸左果件要XXX (粗口), 完全唔係實質既條件
同佢打信長=變相陪佢玩第二隻game, 橫掂輸左只係變一句3隻字既粗口

扮港女camp佬本身都好有信心可以贏, 不停咁話唔lag佢點點點, 唔lag佢曉飛
唔lag既話我諗佢覺得澳門佢玩流星最勁 真係將流星團隊區既澳門板主秋月唔放係眼內

P.S. 澳門扮港女camp佬既FD, 樂咀 (澳門人, 八方仔)
加入罵戰, 聲援澳門扮港女camp佬

中途以為高達係PS1果d戰棋game, 完全未入過機鋪咁既款, 成個大鄉里咁
不斷話"sb 高雄" 同"sd高違"係低b game
澳門扮港女camp佬亦聲援住澳門既bisexual 樂咀講左句呢 d 都係白痴game

以上係澳門扮港女camp佬 流星ID: 【小.心】同餐糾纏既詳細log
見到小心真係唔方唔小心 不過
澳門扮港女既camp佬Ah 杰 同佢個狗友同志Member 樂咀真係唔方唔開胃

P.P.S.
引用:
原帖由 k2004999 於 2008-7-13 19:21 發表
乜鬼你都禁曬~錦仲流咩星呀!!
禁忍刀+傷次~咪得囉 換裝都唔比!!(錦個格有鬼用呀,佢比2個就係比人換裝嫁喇)
BL你又禁~禁左忍刀咪冇BL囉~ 咩都禁曬~~ 錦個流星好鬼玩呀~~~~!!! ...
流星盃度7下7下既又係佢....
Macau‎ 八方仔既水準......

by 餐

好心你啦 玩左就黎1年流星啦
仲係停留係食珠出絕既程度上, 唔識玩唔緊要架八方仔
至要你唔好再打埋d 蘭(爛?) 錦(咁?) 廣(講?)咁既火星文
正常人要接受你都唔會太難

唔好口響響咁話 自己有乜興趣至得架
引用:
原帖由 k2004999 於 2008-8-4 15:07 發表
會員外號: 小心 / nn

上線時間:  得閒就會玩

通訊方法: msn
MSN:  [email protected]
QQ:xxxxxxxxxxxxx

除流星遊戲:魔獸_TD

興趣: 殺廢柴XD  (流星)
自己興趣專殺廢柴呀???
你自殺幾多次都唔夠啦

樓主講得很好
呢隻餐仔口臭到爆
輸左就有3懶 懶lag懶食招懶你跳a
正一死岸九仔!諸邪!

我都同意樓主
個餐成日以為自己好勁
對住d新手就嘈嘈嘈
對住d勁人就成隻死狗咁 出聲都唔夠膽
真係唔明點解有d咁口臭既傻仔
我之前又冇得罪過傻仔餐 佢打嬴左我就又廢又傻咁話我
真係唔明 點解佢可以咁口臭   唔好話我講你父母 我想問問你有冇父母 咁冇家教

引用:
原帖由 chochex 於 2009-2-20 17:45 發表 樓主講得很好呢隻餐仔口臭到爆輸左就有3懶 懶lag懶食招懶你跳a正一死岸九仔!諸邪!
駛唔駛特登開個新a/c呀 港女腔改極都改唔到

引用:
原帖由 新手手2 於 2009-2-20 20:21 發表 我都同意樓主個餐成日以為自己好勁對住d新手就嘈嘈嘈對住d勁人就成隻死狗咁 出聲都唔夠膽真係唔明點解有d咁口臭既傻仔我之前又冇得罪過傻仔餐 佢打嬴左我就又廢又傻咁話我真係唔明 點解佢可以咁口臭   唔好話 ...
有得罪都要講句
所有勁人大家互相都係識既

唔似你咁, 對住d勁過你又串你既人就聲都敢唔聲

唔係BL, 偷打, 指令, 冇品
是但做2樣或以上都冇人敢串你半句

By 餐

maybe你講得岩
所有勁人都係識既
而且唔會bl偷打指令無品
但係你一定唔係勁人!

樓主又唔洗咁噪既...佢口臭我諗有同佢對打過既人都知....
大家都係話黎話去跳攻..網速..撞線
佢贏左你..你又串佢果幾樣....
到人地贏左佢..佢又係串人果幾樣...咁又為乜呢

大家feel到佢有冇品心照好啦...何b搬出黎講呢
一陣又巴士阿叔未解決咁就有排嘈
  回埋chochex朋友  唔一定係硬膠仔 可以係低能仔 白痴仔 傻仔...但佢唔係 仔仔^^
路過小玩家 敬上

引用:
原帖由 s 於 2009-2-20 23:16 發表
有得罪都要講句
所有勁人大家互相都係識既

唔似你咁, 對住d勁過你又串你既人就聲都敢唔聲

你唔係BL, 偷打, 指令, 冇品
是但做2樣或以上都冇人敢串你半句

...
如果我偷打 bl  指令  冇品  會唔會係到嘈你
你用用腦先吧  同我唔覺你係勁人囉  只係可以打嬴d新手

武力介入...開始!

發新話題