發新話題

呢隻真係一樣娛樂game?

[Close]

呢隻真係一樣娛樂game?

我玩左流星個幾月
打敗既人唔少,被打敗既人唔少
呢隻game係一隻講求技術,而家都少人玩,外掛入黎踢場
得個幾分鐘笑,成個小朋友咁,又白痴,將自己既快樂發洩係人地身上
低b仔,
今日見到2個:
無法無天=無名小卒
同佢個fd天天
呢2條柒頭,用外掛打到我行唔到,同場主講我用外掛,2個屈我
caleb本身話咩都見唔到,跟住無xxx自認用外掛,場主又唔踢
最開心,今日打敗了你露尾同卡卡茜-v-
雖然唔係上黎哂殺人哂命,但係練左幾個星期,終於打敗了。

引用:
原帖由 ︴Kai華 於 2009-7-2 11:58 發表
我玩左流星個幾月
得個幾分鐘笑,成個小朋友咁,又白痴,將自己既快樂發洩係人地身上
低b仔,
今日見到2個:
無法無天=無名小卒
同佢個fd天天
呢 ...
= ="有個無字就=同一個人,想我點做好
今日成日玩3 3= =,岩岩我開場,你一入就**不良詞語**老母
咁又點先- -,我有無罵番你?問你件事點樣,你又吾笞
**不良詞語**完老母又走人,你講清楚d丫大佬

引用:
我玩左流星個幾月
低b仔,
今日見到2個:
無法無天=無名小卒
同佢個fd天天
呢 ...
將自己既快樂發洩係人地身上唔多明

呢隻game係一隻講求技術
↑多D人係甘諗就好,
可惜係香港, 娛樂既玩家 多過追求技術既玩家

引用:
caleb本身話咩都見唔到,跟住自認用外掛,場主又唔踢
我....自認用外掛....?我冇bo...請講清楚....
caleb

引用:
原帖由 79948994 於 2009-7-3 12:44 發表

我....自認用外掛....?我冇bo...請講清楚....
你係caleb??

引用:
原帖由 乂無法無天 於 2009-7-2 14:04 發表

= ="有個無字就=同一個人,想我點做好
今日成日玩3 3= =,岩岩我開場,你一入就**不良詞語**老母
咁又點先- -,我有無罵番你?問你件事點樣,你又吾笞
**不良詞語**完老母又走人,你講清楚d丫大佬 ...
跟住都有同你解釋啦...

乜有人話過呢隻係娛樂Game咩

無法無天不嬲都係低b仔

引用:
原帖由 風吹雪* 於 2009-7-14 14:43 發表
無法無天不嬲都係低b仔
何以見得?

發新話題