發新話題

新團收人, 皇室 ║ 貴族

[Close]

新團收人, 皇室 ║ 貴族

本團人吾可使用外褂,   
入團,, 要改名,  皇室  ║ XX        XX=你個名,    貴族  ║ XX        

d團名未定,暂叫皇室 ║ 貴族    30日之内, 集合所有人意見再定,

活動未有甘快,都系吹水,約戰同其他團群p,

規矩會再同大家講

因而家仲未申請團既關系, 入團條件,[冇]

本團會約戰,本團最強者, 做本團既長佬.  當然被打敗會由新一任代上,

有咩加呢個m群傾..

m群 [email protected]

呢個群主要目的,,都系方便交流同約戰.有個團體...
因為玩流星既人已經吾多,,希望呢個團會對新玩家, 同流星既人流有幫助....

有冇得學野?@@
團長會晤會教人野?@@
如果可以學到野
本人第一個報名@__________@v

引用:
原帖由 ˉˉˉ殘念 於 2011-1-19 22:25 發表
有冇得學野?@@
團長會晤會教人野?@@
如果可以學到野
本人第一個報名@__________@v

add本團m群,密談.

我加左你個m群@@ thx..

引用:
原帖由 ×冰魔× 於 2011-1-20 10:49 發表
我加左你個m群@@ thx..
見到,,歡迎你.

推一推,,,,,,,,,,,,,,,,,

我想入團呀
我想問咩係m群呀??

引用:
原帖由 gn03036020 於 2011-1-23 02:04 發表
我想入團呀
我想問咩係m群呀??
MSN群,
你MSN ADD 個M群,

者系呢個[email protected]

好似加好友甘加,, 就得,,

本人小女子戰貼!

小女子係VLAN幾年前一位嫩B  今日係專成黎同你地全團收皮  時間星期2  3點鍾

引用:
原帖由 綺祈 於 2011-1-25 02:44 發表
小女子係VLAN幾年前一位嫩B  今日係專成黎同你地全團收皮  時間星期2  3點鍾
-,-星期二,幾多號既星期二?

2-3點? 你叫咩名,點联絡你?

推推推,,,...,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

發新話題