21 12
發新話題

bl真係咁黑人憎?

[Close]

bl真係咁黑人憎?

我玩開匕首..
成日玩連升..
咁都要比人diu
無奈 唉    唔同人有唔同玩法
你唔like人bl就咪同人打..

[=_=]  你知唔知咩叫bl先..
係bug招加lag招
即係   基本上係無而招  但係因為有bug先會有

nono  d人係咪都話你bl
我係咁連  d人都係話bl
你會啞哂

[=_=]  如果係劍既話
下上 上上  過一陣  下上 上上
而個連法 都係bl黎
------------------
首先 你都要知bl係咩先得
咩野連招係bl   多數bl都係連招黎

你試下比手a        上上a     a    ,  a       上上a      a
200血屈到0 都得
你畀人咁屈 , 會唔會火先

如果識用bl一定可以屈死人--
你比人連一連就死,咁姐係玩緊1血vs xxx血

引用:
原帖由 /索|女\ 於 2007-2-11 21:12 發表
如果識用bl一定可以屈死人--
你比人連一連就死,咁姐係玩緊1血vs xxx血
[=_+]  索女幾時講野咁有組織能力
死啦  攪到我想...............................
                      想玩返流星呀...........................

組織能力咁好笑==

e家d人用匕首都唔會勁到可以轉四五個圈
e家d人多數都係轉兩個圈姐
冇乜所謂...以前d人都係咁玩
就係唔明e家點解咁多限制

轉咁多冇用==
我fd轉左7下,之後用7下打我啦,點知頭2下升到我太高,第3下下miss,第4下轉番上去,第56都miss,之後第7中,所以都冇咩用==

7下咁勁@@?
點禁架

引用:
原帖由 streamNG 於 2007-2-21 01:09 發表
e家d人用匕首都唔會勁到可以轉四五個圈
e家d人多數都係轉兩個圈姐
冇乜所謂...以前d人都係咁玩
就係唔明e家點解咁多限制
試想想人地對你用槍跳下a你4-5次再上a 上上a 下下上a的感受吧......

bl冇咩問題,但係有時d人會改招,整d bl出黎

引用:
原帖由 destinywai 於 2007-2-26 13:06 發表

試想想人地對你用槍跳下a你4-5次再上a 上上a 下下上a的感受吧......
那就是對方技術好...
不過好少人可以咁樣連
用槍第一下既下a已經很難中的
我也試過...連續2下都難

如果真的不幸的話...
那也只能爆氣了

引用:
原帖由 streamNG 於 2007-2-26 19:16 發表

那就是對方技術好...
不過好少人可以咁樣連
用槍第一下既下a已經很難中的
我也試過...連續2下都難

如果真的不幸的話...
那也只能爆氣了 ...
不要玩吧 -.-
連10次都冇咩難度丫 -_-

21 12
發新話題