發新話題

我算bl?

[Close]

我算bl?

我玩避首 升人兩下比人話我bl
即下走埋
我即刻o左
究竟升兩下算唔算bl

你好似9lv啦和vlan~

引用:
原帖由 213213123 於 2009-8-30 21:57 發表
你好似9lv啦和vlan~
佢信長姐

哩招係我角度哩~出流星哩間公司~係有出哩招嫁應該~!因為上上a一下 只係減3hp~兩下都只係減6hp~!不過公平起建~大家就都唔會用~!咁解嫁姐~~!~有d人就話係公司~唔小心無汁到嫁bug~個個人都唔同啦~!~~係咁多~
上上a兩次依嫁都係公認bl~

引用:
原帖由 Myaspiration 於 2009-8-30 21:53 發表
我玩避首 升人兩下比人話我bl
即下走埋
我即刻o左
究竟升兩下算唔算bl
你o左,咁人地應該比咩反應你?

你玩左幾耐流星請問?

引用:
原帖由 我愛流星 於 2009-8-30 22:03 發表

你o左,咁人地應該比咩反應你?

你玩左幾耐流星請問?
你玩信長殺左人地隻馬 人地即刻走場你o唔o嘴?

引用:
原帖由 雪光星漾 於 2009-8-30 22:07 發表
你玩信長殺左人地隻馬 人地即刻走場你o唔o嘴?
唔會o嘴  不過我同佢一齊走

引用:
原帖由 大陸老 於 2009-8-30 22:15 發表

唔會o嘴  不過我同佢一齊走
高手喎

雖然你升兩下係bl.不過條友係唔係提你有bl都唔得=.=
條友就係無得傾?

有咩玩咩洗理人地~!~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 213213123 於 2009-8-30 22:01 發表
哩招係我角度哩~出流星哩間公司~係有出哩招嫁應該~!因為上上a一下 只係減3hp~兩下都只係減6hp~!不過公平起建~大家就都唔會用~!咁解嫁姐~~!~有d人就話係公司~唔小心無汁到嫁bug~個個人都唔同啦~!~~係咁多~
上上a兩次 ...
係 03 年官方已公佈係 V1.07 PATCH 中產生的BUG.....有人可以用匕首上上A X 無限
但可惜 1.07 後公司已放棄遊戲,全體員工另投新計劃,所以此BUG後來己無法修正 ( 1..08版係程式人員私下修正的 PATCH,可惜仍未能修正 )

發新話題