16 12
發新話題

請問一下...為什麼入不到場....

[Close]

請問一下...為什麼入不到場....

在connecting.....就停了....沒有什麼load的跡象...

有冇圖?有圖先help到你

只是看見ser......入場時load..寫著connecting(F10 cancels)....killing floor://XXX.XXX.XXX.XX/index.rom之後就停了...平常是load了後開始遊戲/有%下載的..

1.防火牆
2.你味破解(味破解 有時撞到場 但一直卡係connecting)
等等...
Black Ops-
Sn1p3R Fa7E

我昨天還是在玩...今天上線後就這樣...

係唔係只係幾個ser係咁,奇它冇事= =?

個個ser都入唔到......可以話係入到ser..唔load ser

引用:
原帖由 アリス 於 2009-6-23 07:42 PM 發表
個個ser都入唔到......可以話係入到ser..唔load ser
CHECK下防火牆之類既設定有冇ban到 vlan 或者係 kf

有可能ban左
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

就是沒有....所以先奇怪..

你重dl kf see 下得唔得

嗯.....只有這個吧.....

重裝了也一樣..........
找到原因了....是steam...

引用:
原帖由 アリス 於 2009-6-24 12:41 AM 發表
重裝了也一樣..........
找到原因了....是steam...
你開左steam玩kf?!

vlan提供個kf 版本係免steam的
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

是嗎.....我不在vlan下載的..所以不知道有- -
有沒有載點= =???

引用:
原帖由 アリス 於 2009-6-24 15:10 發表
是嗎.....我不在vlan下載的..所以不知道有- -
有沒有載點= =???
請你睇睇置頂post啦=___=""個個上論壇都唔睇置頂post既,不如版主唔好置頂D post la= =都冇人睇既 囧rz.....

教學post有埋載點

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=134196&extra=page%3D1

16 12
發新話題