25 12
發新話題

vLan 上佐 <<電腦1週>> 週刊 啦 ^_^"

[Close]

vLan 上佐 <<電腦1週>> 週刊 啦 ^_^"

非常感謝 <<電腦1週>> (03/07/2006)刊登 vLan 于頭版 Cover Story.
在此向<<電腦1週>>全體同仁致敬, 特別鳴謝 酒徒, Sakura 及 促成此事的相關朋友

我們會繼續努力不會辜負大家既期望. 亦預祝 電腦1週 銷量大增 ^_^

附件

正啦......多人知道了...
老大將會忙死了

你個scanner 唔夠好@@"希望暑假期到....人數可以再上升

第2本週刊有講vLan了, 希望會有更多人黎玩就好..........

本野原本係星期一買
點知係星期五就買到= =

vLan 名氣越來越大^.^
希望越來越多人黎玩!!!!!!!!!!!!!!!!!!

本野都未出,你咁快就知道,vlan大名果然係威喎

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2006-7-1 23:53 發表
你個scanner 唔夠好@@"希望暑假期到....人數可以再上升
個 scanner 系 usb 供電過種, 效果唔夠CCD甘好, 掃文件用 >_<"

希望我地成功搞到D 宣傳啦

引用:
原帖由 高橋海楓 於 2006-7-2 01:20 發表
本野原本係星期一買
點知係星期五就買到= =
系了, 原來 71 甘快上架.

哇爽呀
我地將人流大增= =!
美好回憶>v<""

無啦啦上左ar-.-???

不如食著個勢係首頁post下上左雜誌...

引用:
原帖由 高橋海楓 於 2006-7-3 00:22 發表
不如食著個勢係首頁post下上左雜誌...
有同感, 順便向佢地至謝, 但近日正緊新版 vLan >_<"

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2006-7-3 01:24 發表

有同感, 順便向佢地至謝, 但近日正緊新版 vLan >_<"
努力努力~~~

咁咪好咯 多d人知有呢個sever呀~

25 12
發新話題