24 12
發新話題

點解e家cso玩家入曬cs1.6啊<---點解?!!!!

[Close]

點解e家cso玩家入曬cs1.6啊<---點解?!!!!

我個人認為cs1.6外掛流行係因為
cso個d外掛仔入曬cs1.6
搞到cs1.6成日都見到外掛
亦有可能係cs1.6見到個d外掛仔係cso玩家-.-

回復 1# 的帖子

唉 ! 無計啦... CS0 外掛仔見高手入cs1.6
自己又跟入cs1.6

引用:
原帖由 lkplaupaul 於 2010-6-6 19:42 發表
唉 ! 無計啦... CS0 外掛仔見高手入cs1.6
自己又跟入cs1.6
佢地係見1.6(Non steam)唔洗用真錢先過黎..

我試過去CSO到睇睇,見到佢D地想法真係笑死..

CS1.6抄CSO,係CS1.6既私服

又有人話,"我覺得係槍法黎講,CSO>Non-steam>Steam"

附上大陸非官方評價:http://cso.duowan.com/0907/m_110480307198.html

回復 3# 的帖子

我即將 _ 佢老  _  了。

引用:
原帖由 tony987852 於 2010-6-6 20:08 發表
我即將 _ 佢老  _  了。
識佢老鼠?
米佢老鼠?
唐佢老鴨?

好爛=3=

引用:
原帖由 借粟一燒._. 於 2010-6-6 19:48 發表

又有人話,"我覺得係槍法黎講,CSO>Non-steam>Steam"

附上大陸非官方評價:http://cso.duowan.co ...
外挂问题星级评点:★★★
玩家评点:
用了最先进的反外挂程序和投票踢人功能,反外挂比较成功

星级评点:★★★
玩家评点:
CF外挂比较泛滥,最近官方也在严厉打击外挂。

星级评点:★★★
玩家评点:
外挂泛滥
我笑...應該cs同cso一樣多...

Team Fortress 2 : 咖啡仔

回復 6# 的帖子

你錯了
CSo比CS更多外 掛

引用:
原帖由 tony987852 於 2010-6-6 22:46 發表
你錯了
CSo比CS更多外 掛
橙色字我o左嘴....
Team Fortress 2 : 咖啡仔

引用:
原帖由 借粟一燒._. 於 2010-6-6 19:48 發表
兄台.CS1.6出先過CSO好多年喎.邊個抄邊個講清楚好

引用:
原帖由 小殤×ㄦ 於 2010-6-6 22:47 發表
橙色字我o左嘴....
沒錯...佢真係最先進
不過外掛更先進:O

引用:
原帖由 大佬剛 於 2010-6-6 22:47 發表

兄台.CS1.6出先過CSO好多年喎.邊個抄邊個講清楚好

引用:

附上大陸非官方評價:http://cso.duowan.co ...

真係好低B
投票踢人功能[用左外掛踢鬼到咩]
最先进的反外挂程序[又要拍片比個GM睇,真係睇都唔知幾時睇]

引用:
原帖由 leosiu 於 2010-6-6 23:05 發表
真係好低B
投票踢人功能[用左外掛踢鬼到咩]
最先进的反外挂程序[又要拍片比個GM睇,真係睇都唔知幾時睇]
其實我連拍左條片放邊到都未知

引用:
原帖由 tony987852 於 2010-6-6 23:10 發表

其實我連拍左條片放邊到都未知
可能e-mail掛....

話時話..D post頂置左反而少左人睇到..

1出cso果時就好先進-_-
轉左就多掛了-3-

24 12
發新話題