27 12
發新話題

一句做人5好甘串 5好份勁

[Close]

一句做人5好甘串 5好份勁

特別系垃圾果D   份勁     打新仔              同1個中手1個新      就知你咩料          仲向度份勁        無甘既分量米甘串

咪係個水災鴨囉 比惡魔定邊個滅完AC 又唔比AC開個新AC  WO 好似叫冇喂錢妖喔 唉也也 打11請槍 唉也也  佢仲要輸過比你嫁YC哥

你地講緊棠狗?

最緊要正字
係扮勁 唔係份勁
夠做埋黎

引用:
原帖由 月牙皮 於 2013-9-1 12:35 發表
咪係個水災鴨囉 比惡魔定邊個滅完AC 又唔比AC開個新AC  WO 好似叫冇喂錢妖喔 唉也也 打11請槍 唉也也  佢仲要輸過比你嫁YC哥
傑狗開分身自言自語好威?
分清楚ac戰同滅號戰喇。
你輸完ac比我唔鋸?
忘記了輸!;

你食屎啦傻仔!仲傻下傻下咁 訓教啦 傻仔
""""""

聽講之前你同京打 請槍同埋係滅號啵 咁佢又比AC你?

係呀^_^我滅甘多ac都係搵人幫。滿意未
忘記了輸!;

引用:
原帖由 月牙皮 於 2013-9-1 22:57 發表
聽講之前你同京打 請槍同埋係滅號啵 咁佢又比AC你?
睇Rp喇傻系。11ac戰輸左放低ac走。rp入面有講。佢都答應
柒下柒下
忘記了輸!;

引用:
原帖由 神風ovo 於 2013-9-1 22:56 發表
你哩d冇書讀既廢青。唔使訓教喇。甘早訓一陣人地開學冇人陪你個廢青打機^_^
忘記了輸!;

引用:
原帖由 神風ovo 於 2013-9-1 22:56 發表
搵份工做算喇。打機又廢。做人又廢。人生為乜?日日毒係網吧。真係覺得你老豆老母好慘囉。生埋晒d廢柴。我聽日開學喇。早抖廢青。
忘記了輸!;

引用:
原帖由 花刃 於 2013-9-1 23:33 發表
搵份工做算喇。打機又廢。做人又廢。人生為乜?日日毒係網吧。真係覺得你老豆老母好慘囉。生埋晒d廢柴。我聽日開學喇。早抖廢青。
無謂做咩fb唔應我
夠做埋黎

回復 10# 的帖子

係咁強調廢青o_o 唔通你真人俾人恰到膠左/3\\?可能係啦 開學番學又要俾人恰 登你可憐
""""""

回復 11# 的帖子

係囉 我都覺得你唔好再毒係屋企 做下M記都好過冇野 生你出梨 又要9點鍾 成隻狗咁行番去床到訓豬豬  聽日開學喇 準備下啦 廢事番學又俾人恰@_@
""""""

回復 12# 的帖子

求fb咩學校
""""""

27 12
發新話題