42 123
發新話題

君之玩法.

[Close]

君之玩法.

勁人同隊法/3fd 單機君 教學
有勁人/3fd一隊既話,組係已經預左合作
咁你可以學爆qwe技1lv r技(因為扣血原因)基本都係想殺人
基本1lv夠哂 20lv可以再學爆個第2下r技爆城
基本玩法有2種玩法..
第一 強人隊友法
第一種係搶人頭同d fd係到鬥汁尾雞..鬥肥 正所謂友不動,我不動 再係人地打加架個時順便搶下,如果3fd一隊基本上技術仲有各方面都有番一定火侯 點都會肥到所以唔洗刻意去教

第二 單人殺人法
(時機法)
呢個玩法係搶人頭..咁就要學爆q技慢慢搶人頭,等時機,汁雞<--(但係如果你係新手既話,我就唔多推介呢種玩法,因為太多人都會因為掛住等人地開波搶人頭,最後會忘記食兵)
(食兵法)
講到明食兵,咁開波就1中忍5血石 3lv q技 2lv w 技 e技學爆 r技1lv 之後7lv就狂開r技食兵
we技都夠食一波兵,..正所謂食兵緊要,忍耐到15lv到因為基本上都肥起了,咁就慢慢z人搶人頭,咁樣學技係唔會點浪費魔,食到你出到把龍劍就係時候反擊了,呢個玩法食到玉最好升lv因為君本身就高屬20lv好易搶人頭同秒人)
(幫隊法)
如果你玩君唔係想殺人,加上唔明點玩君既話但係又v到可以試下盡量同隊友一起行
見到人就q技..w技 跟住入暗位,,盡量唔好俾人扣血.等一陣再慢慢出黎殺1,2條友
(我個人意見..就開波個時盡量買多d血石..跟住4上忍1上忍跟住出多個敏敳,再合個中忍鞋咁可以去買番個中忍合多個上忍手,但係唔盡量唔好博咁盡,因為咁樣出會好少血..盡量等人打架先出黎,基本上做失蹤人士食兵,但要煉時機)<(中期開始可以合左個上手上鞋最後合個8000鞋)之後盡量出個龍跟住龍劍再出番多個龍..咁後邊個d你鍾意合key又得合玉又得
仲有其實君有招bug技就可以出2下q技但係要20左先得,呢個就唔公開得..屬於保命技.但係想學可以密我msn: [email protected]
如果大家覺得小女子講既野唔多岩既話,,可以盡量發表意見
如果有其他問題想問可以盡發表..但係我答既可能都會係3.16既回答,因為岩岩出3.16個時我已經無玩火影了.加上要5lv先入到火影區,所以都無興趣玩..

哥哥好勁啊

哥哥順便教埋雙D嘛。

我係女仔黎,我只會雙q
但係答應過人唔會教人..sor

上MSN。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。

引用:
原帖由 憐.敏 於 2012-5-9 11:29 發表
我係女仔黎,我只會雙q
但係答應過人唔會教人..sor
多謝你D教學,我都係訓練呢隻英呀呢家,你咁勁唔玩火影 可惜

gd

引用:
原帖由 我係路人丙 於 2012-5-9 17:21 發表

多謝你D教學,我都係訓練呢隻英呀呢家,你咁勁唔玩火影 可惜
多謝先,我唔算勁..但個火影區要5lv先入到..無興趣掛lv,仲有多左咁多英都唔知有咩特性,番黎玩咪俾人屠

引用:
原帖由 憐.敏 於 2012-5-9 17:59 發表

多謝先,我唔算勁..但個火影區要5lv先入到..無興趣掛lv,仲有多左咁多英都唔知有咩特性,番黎玩咪俾人屠
入團同人玩,沒咁易比人屠

好耐冇見過女仔玩火影了,好掛住以前的康
      (無聊講句我有5lv ac 要嗎?)
結ンデ開イテ羅刹ト骸

引用:
原帖由 何謂霸氣〃 於 2012-5-9 18:58 發表
我都好似同康玩過@o@

學緊玩 多謝樓主
點解君唔學爆6技?
一樣扣15血 咁多秒

回復 10# 的帖子

唔知佢幾時返黎,仲記得佢只9郎好強。
結ンデ開イテ羅刹ト骸

識唔識2代?
姐姐可唔可以教我下玩2代T_T

回復 5# 的帖子

你咁肥唔去打相僕可惜 :lol

引用:
原帖由 何謂霸氣〃 於 2012-5-9 18:58 發表
咁好人,哈哈 多謝先..

42 123
發新話題