發新話題

乂巴積克乂 成日係kY0話自己好勁

[Close]

乂巴積克乂 成日係kY0話自己好勁

衰仔 我睇唔過眼 成日係ky0話自己11最勁 你真係好煩 咁勁既同格離 師奶個仔 無謂狗 挑囉
但係要9點前 因為佢9點要熄機

坦白講 1睇就睇得出妳係fufu

扮一個人好難嗎
""""""

富狗威威..由10點幾毒到深夜..可憐 冇其他野做了?只能做毒j??? 毒到甘又唔見你勁喎.11接得我未.上次0次打0次認輸.認到而家都未有信心埋黎?? 比左甘耐時間你毒.都係垃圾一名.晒甘多時間黎做埋D無謂野.以為引到人笑咩拎D時間去綀喇.想再認輸多次?定繼續落去

引用:
原帖由 迷迭香〝 於 2013-7-18 00:53 發表
坦白講 1睇就睇得出妳係fufu
佢以為自己人地唔知係佢咖 你知佢幾醒目咖喇

回復 4# 的帖子

你做網英 冇問題架 無謂日日9點熄機冇得再毒 跟住係到喊哂口同阿媽講玩多場 熄啦 玩多場熄啦 自從俾我串完網英 就驚哂 跟住上次又大我話驚我粒水 最後潛埋水 勁耐唔回post ~_~ 姐係完我 就潛水?比左你咁耐時間 r 人fd 搵B仔啦一係唔好做網英?一係網英埋落去?

""""""

引用:
原帖由 神風ovo 於 2013-7-18 19:53 發表
你做網英 冇問題架 無謂哥 日日9點熄機冇得再毒 跟住係到喊哂口同阿媽講玩多場 熄啦 玩多場熄啦 自從俾我串完網英 就驚哂 跟住上次又大我話驚我粒水 最後潛埋水 勁耐唔回post ~_~ 姐係大完我 就潛水?比左你咁耐時間  ...
你既意思姐係.唔回post=粒水??甘我叫左你成半年11.你都未夠膽接我.你哩D叫乜野
你地係度玩埋晒D無聊野.我要回你陪你玩埋D扮人老母老豆????用下腦諗野喇.咪成日得把口

回復 7# 的帖子

你自己開分身賊喊捉賊 我冇計 扮我 好難嗎 係咁跟我打字已經得啦~_~你中意屈米由你xdd
唔回POST唔係粒水既 11唔接既呢就唔好網英啦 我叫你成日唔好網英 你又網?你呢杏2乜野
""""""

引用:
原帖由 神風ovo 於 2013-7-18 21:04 發表
你自己開分身賊喊捉賊 我冇計 扮我 好難嗎 係咁跟我打字已經得啦~_~你中意屈米由你xdd
唔回POST唔係粒水既 11唔接既呢就唔好網英啦 我叫你成日唔好網英 你又網?你呢杏2乜野 ...
同緊自己講野??我等緊你接.

發新話題