28 12
發新話題

[討論] LTD趣事

[Close]

LTD趣事

話說我同紅2家由7/8波開始留木因為見到藍同紫又**侮辱成份**9咁五留木 就睇下佢地想玩到幾時
佢地一日五留木 我地都五會出木
明明可以7波/14波GG既場
又叫左對面留木 結果對面留頭出木出到落尾
28尾好似已經彈左3件
我同紅由3-5K木留**粗口**到10萬木
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

唔留木有咩問題??????

引用:
原帖由 肥文的貓貓 於 2018-7-15 02:30 發表
唔留木有咩問題??????
睇你咁講應該係新手 我認真答一答你 呢隻GAME既核心玩法 係鬥殺國王 並唔係鬥肥鬥高收入 一般情況木量 11/12 夠17000~20000 13/14夠27000~35000木 基本上都係守唔住 得小數組合守到 你出晒收入 人地一直留木留落去 比人農到4萬木以上 任你再神兵都係GG 唔留都得既 但我可以講 對住識玩既 玩10場輸足10場

引用:
原帖由 逆天修羅 於 2018-7-16 21:42 發表

睇你咁講應該係新手 我認真答一答你 呢隻GAME既核心玩法 係鬥殺國王 並唔係鬥肥鬥高收入 一般情況木量 11/12 夠17000~20000 13/14夠27000~35000木 基本上都係守唔住 得小數組合守到 你出晒收入 人地一直留木留落去  ...
我玩緊1倍怪LTD果陣你毛都未出啦場場都玩留木 基本上10場有10場都14 16GG 咁17-35有咩意思?

引用:
原帖由 肥文的貓貓 於 2018-7-16 22:09 發表

我玩緊1倍怪LTD果陣你毛都未出啦場場都玩留木 基本上10場有10場都14 16GG 咁17-35有咩意思?
1.28/1.31定係之後既1.50? X1我都玩過 X1同X3怪都係收入至上 99怪就係鬥留木鬥快G人 你唔G人就係比人GG 所以我都覺得宜加D版本唔平衡 但玩法係咁都無計.. 但係你又唔駛咁串既 我都係同你講下99怪既玩法o者

黎玩HTD喇
留唔留木都可以鸁

唔通個個都識玩咩
war3已經開始走下坡架啦
你地又要插新手唔留木又乜叉人地
想試圖個D新手真係慘
ps我都係新手,唔好插

引用:
原帖由 jasonwong0807 於 2018-7-17 10:03 發表
黎玩HTD喇
留唔留木都可以鸁
wowJ神哥o_o 家陣以前班友仲有無玩 宜加多左好多亂罵人既傻仔 基本上場場玩HTD都有 一走怪就係咁話人廢廢廢... 然後GG左就係度罵隊友...可能暑假來了小學中學生放假 但無理由 WAR3得返D老野先玩HELL版玩法唔同 理論上兩邊識玩 HELL版係好難GG  過到8關多數都會狗到去30後先分勝負 一場玩個幾鍾唔係人人頂得順

想人配合你請開FD場

回復 2# 的帖子

照你咁講 場場五留木 不如走去單機算啦

先五講LTD 有人話你玩守女好勁

自認高手的人仕

100蚊1Q<-- 請回復 FIRST:我自認唔係高手***
同佢玩果陣時 問佢守唔守到4路 要唔要留王比佢(我新坦木)跟住佢就話睇小佢 不停咁X我 到10果時我就好自然咁留錢 諗住比多幾隻王佢肥 點知佢就崩左! 搞到11都守唔到~ 正路守10就守埋11 14 佢就唔係既 爆到7/11 搞到第11波得我1個玩木既守到  跟住就崩哂 最後佢仲講到自己冇錯咁!!!

好 我唔係話你d咩 係人都有錯 下次自認高手前 就睇下你自己有冇可能失手 你掉番轉角度諗都火啦 係咪?

之後我都想好聲好氣同你講 點知你係咁踢我 我先至係你個po到講野

引用:
原帖由 逆天修羅 於 2018-7-17 16:46 發表
wowJ神哥o_o 家陣以前班友仲有無玩 宜加多左好多亂罵人既傻仔 基本上場場玩HTD都有 一走怪就係咁話人廢廢廢... 然後GG左就係度罵隊友...可能暑假來了小學中學生放假 但無理由 WAR3得返D老野先玩HELL版玩法唔同 理 ...
傻仔唔係成日有 但點都有時會有, 避唔到
金魚神幾時番黎carry我地

28 12
發新話題