20 12
發新話題

[轉帖] [東方幻想鄉] 守衛靈夢的塞錢箱[鍵盤格鬥遊戲]

[Close]

[東方幻想鄉] 守衛靈夢的塞錢箱[鍵盤格鬥遊戲]

地圖名稱:守卫灵梦的塞钱箱
地圖類型:(對抗 | 角色扮演(RPG) |  小遊戲)
地圖語言:(| 簡體中文)
玩家人數:(| 2-8 )
地圖作者:magicbabyhy
地圖介紹:
目前游戏中分2个阵营,共有8个人物可选,分别是:灵梦,魔理沙,西瓜,大小姐,图书,中国,咲夜,小爱。对立阵营选择的人物会有服饰颜色的区别

少女的普通技能为:普通攻击,B弹幕射击,C弹幕射击,普通攻击-空中,B弹幕射击-空中,C弹幕射击-空中。其中后3这必须在离地有一定高度才能释放,其效果类似于必杀技。除此之外,少女还拥有通用技能3个:Dash,跳跃,飞行。并且每个少女还有自己独有的SC卡牌技能3个。

控制方式:
上 下 左 右
Z 普通攻擊
X 技能1
C 技能2
A 向前衝一段距離
S 跳躍
D 飛行
Q 大絕招
E 大絕招
R 大絕招
F1 使用物品(復活之石啟動or門口開門出門)
无滑鼠 (買物品除外)

喜歡此圖的可以在RC:1441696 找我玩..

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

來支持一下絕信 卡戰以外的地圖

引用:
原帖由 Airy 於 2012-3-21 18:54 發表
可是我開場依然還是少人玩..
多數也只是偷圖- -
而且很多也只是不夠打而走場..不會練習一下連技..

都好次幾好玩咁 一陣下載玩下先

引用:
原帖由 赤い幼き月 於 2012-3-21 06:56 PM 發表 可是我開場依然還是少人玩..多數也只是偷圖- -而且很多也只是不夠打而走場..不會練習一下連技..
仲點係你識玩姐 唔係個個識玩 人地玩都唔識玩點練習連技呀 最後 D人咪比你打到走場

靚圖 ..

引用:
原帖由 琦乂 於 2012-3-21 19:40 發表

仲點係你識玩姐 唔係個個識玩 人地玩都唔識玩點練習連技呀 最後 D人咪比你打到走場
我有好詳細咁教佢地玩
而且我仲講好多次叫佢先試下搵NPC練連技
我都有狂教 係佢地比我教左一陣之後
就搵我打..唔夠打就走場
我都狂教佢地連技嫁啦...

第一次見呢種圖,好似幾正咁WO
夜魂乂影

都好次幾好玩咁 一陣下載玩下先

睇左個影片幾好玩咁w0 下圖先
認真你就輸了:)

招人挑機          .
酒逢知己千杯少 話不投機半句多

引用:
原帖由 ♂胡仔♀ 於 2012-3-23 07:54 發表
招人挑機          .
我打._.
不過打完信長先~

回復 13# 的帖子

你打完pm我  不過我唔多識玩     只係識小小連技
酒逢知己千杯少 話不投機半句多

睇我個名就知道咩事啦;)

20 12
發新話題