35 123
發新話題

[原創] 三國守城普通難度,已經創出爆機隊伍@_@

[Close]

三國守城普通難度,已經創出爆機隊伍@_@

好,晚我終於可以同人聯手爆機(可惜係"普通"難度)
為左唔好咁惡死,所以我用粉紅色啦 費事用紅色比人話我惡色呀嘛,係咪先

呢我就想放個replay出黎比大家睇,廢話到此為止,大家請欣賞

↓↓↓↓↓↓↓注意必須的英雄↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
係Game入面,一定要有呂布同埋關公(呂布大技屈魔免,關公大技無視魔免)
張飛:推薦(由於2技可以秒王,秒唔到唔緊要,會凸佢出黎{{除魔免的敵將}},3技可以令王/兵唔郁得(包括:不能行動,不能攻擊,不能使用技能)
張飛優點:秒王 缺點:如果你打魔免既王,你準備棺材啦你
諸葛亮:推薦(由於你高lv,3技秒兵(可以話人地食唔到),加埋1技殺王)
諸葛亮優點:前期秒王清兵,易肥 缺點:後期清兵,難殺王(視乎你用得勁唔勁/有冇勁裝)
呂布:極力推薦(由於大技:天下無敵可以屈殺所有王(包括魔免)既王,可惜前期清唔到兵,難肥)
呂布優點:後期可以屈大殺王 呂布缺點:前期殺唔到兵,難肥
↓↓↓↓↓↓↓↓注意敵將↓↓↓↓↓↓↓↓↓
注意:典偉(魔法免疫) 呂布(入到荊州城後會開啟無敵) 黃蓋(魔法免疫)
(我遲下想搵人同我嘗試下爆"難"難度,希望有耐性既人同我打)
P.s:我爆機呢一場係走左兩個人

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

場主玩守城真係勁...
你爆唔爆到信長守城?
爆到既話開貼教教我

樓主你個3國守城係咪群英傳果個呀-.-????

正是!!

引用:
原帖由 ltk619 於 2010-8-11 10:50 發表
樓主你個3國守城係咪群英傳果個呀-.-????
正是 三國群英傳之崛起
Ps.不如一齊試下爆難難度

引用:
原帖由 °私は奶 於 2010-8-10 23:38 發表
場主玩守城真係勁...
你爆唔爆到信長守城?
爆到既話開貼教教我
爆唔到信長守城呀,sor
不過呢隻三國守城我爆到,得閒一齊玩啦

引用:
原帖由 aa703703 於 2010-8-11 10:58 發表

爆唔到信長守城呀,sor
不過呢隻三國守城我爆到,得閒一齊玩啦
MSN:[email protected]
指教

爆機人員感想:<<我用呂布
哇哈哈 隻呂布真好用
後期秒兵+屈大秒王
第一次爆機真好
好想再同樓主玩難

黃忠都唔錯
前期2技高攻,加字加字字

樓主可唔可以放埋位個圖上黎? 我都想話試下玩

引用:
原帖由 .一之太刀 於 2010-8-11 16:13 發表
樓主可唔可以放埋位個圖上黎? 我都想話試下玩
可以,Why not?

引用:
原帖由 ltk619 於 2010-8-11 13:04 發表
MSN:[email protected]
指教
唔好搞笑=]我唔算高手黎=]
(加左你msn,我msn叫狂龍)

引用:
原帖由 pokenom384 於 2010-8-11 13:23 發表
爆機人員感想:
呂布一向係屈英黎._.

引用:
原帖由 aa703703 於 2010-8-11 16:18 發表

呂布一向係屈英黎._.
你唔上線GE-.-

之前爆過

cccccccccccccccccccccccccccccccccccc

35 123
發新話題