18 12
發新話題

[討論] 點解依家綠外咁多賊仔

[Close]

點解依家綠外咁多賊仔

賊仔叫: 永少
而billyhon2006我懷疑係佢D FD

唔好講咁多 上圖

一開場大概第9rd billyhon四周圍走 而有好多隊友都比佢偷左嘢
然後隊友就罵佢
之後billyhon冇再偷過嘢

之後永少就話想借個馬
佢去到我個度 直接同我講想
借個馬
咁我梗係收起啦 同你好熟? 係熟人我梗係借架
然後我同佢打7000$ (馬上有錢 28000/4=7000 冇錯呀嘛?)一係就換字
然後佢係可以係我面前直接攞走
佢仲要承認話係佢偷走
我真係火都嚟lun埋

到最後梗係有精明嘅隊友踢左佢
而對友都講到明上場遇到佢 佢都係咁

玩嘅4.50無盡版已經比4.48易左好多

最後我想講嘅係
而家真係多左好多咁嘅小學(_) 一係偷嘢 一係偷圖
真係希望大家可以幫下手 見到呢條友
可以做出你精明嘅選擇
維持一下vlan嘅治安

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

會留意

回復 3# 的帖子

真係唔該曬
見到呢D人真係唔好猶豫

好簡單, 教你一招
開過個新AC再去偷過啦

回復 5# 的帖子

見到呢D人
就要善用遊戲裏面嘅踢人功能
嚟幾多個踢幾多個
再記埋名 加黑名單

**不良詞語**真係好多呢D人
其實有時問聲係咪咁難
到你問左 人地唔肯換 咁咪尊重下人lor
作為一個人咁基本既品德都冇

上次我見到小偷 就係同佢講左尊重同品德既問題
佢**不良詞語**我話唔好煩 想點 要咩 係咪要比錢你
係既玩個game姐 想點
我都想講 玩個game姐 做咩要咁**粗口**cheap

偷圖我真係笑左 唔想玩都唔比 有時未DOWN張圖點知係咩 DOWN完一定要玩? 逼人玩?

回復 8# 的帖子

咁你咪諗下gg.c同vlan 嘅唔同係咩囉
人地DOWN完圖起碼唔會即刻走場
起碼都會入去個圖到玩下
咁如果你咁嘅態度嘅話
咁以後有圖同FD玩得啦
洗乜理D街人?
所以唔該有品D

回復 9# 的帖子

**廣告**一樣大把人down完圖走啦
起碼入去個圖玩下? 例如綠圈呢d坐底都玩成個鐘 人地玩左一下唔想玩走場你又話人地走場
down完圖唔玩就冇品笑左出黎 仲專制過共產黨 唔通人地入左間鋪睇就一定要買野咩
關同fd玩有咩關係 如果down到一張圖想玩就自然會玩架啦
極度懷疑你智商有問題

叫你有品D姐
好似國王.綠圈呢D圖未入去都知道咩圖啦
咁其實你可以諗下 如果你係場主
D人入一個走一個 你係咩feel
而家開場好似做sales咁?

唔洗兜 姐係講到尾你都係認為DOWN完圖唔玩=冇咁有品=有問題啦
第一個POST你仲話偷圖係小 學 雞 仲想兜
你話好似綠圈呢D圖未入去都知? 好多圖都唔同名 有時D人改一改張圖個名 已經唔同左 我已經比佢呃左幾次 點樣未入去就知? 加上而家係討論緊down完圖唔玩既問題 唔好遊花園
開場 d人入黎又走 無辦法架喎 唔開心咁又點? 唔通逼人玩? 開店賣野 d客入黎睇完唔買想走 唔比佢走?逼佢買? 咩feel喎 你以為呢個世界樣樣野都順你意先係岩咩
舉例姐 你唔明? 大過d過幾年後睇返你就明 你d邏輯令人覺得好小學生

第一 :我冇話全部都係
我話大多係小學(_)

第二 :關於偷圖呢樣嘢 其實我唔知點解你要同我拗
我開post講呢樣嘢 係為左講下我啱啱經歷嘅事 順便叫人注意下偷嘢同偷圖
我唔明點解你要咁執著後面個句偷圖
仲要同我拗偷圖呢樣嘢

第一 唔洗兜 再兜就無謂 一開始又唔見你咁講 就算你而家兜話"大部份" 你一樣都係錯 根本down完圖唔玩就無問題 何來冇品何來___

第二 一開始我係話笑左出黎 唔玩都唔比 估唔到你打咁大段野出黎反駁 仲要覺得自己冇問題理直氣壯果下好野 希望你留住個post 若干年後睇返 唔知你會有咩感覺?

題外話 好想知你而家幾歲

可唔可以話比我聽 點解down完圖唔玩係冇品同小 學 雞
個原因係咩?

18 12
發新話題