21 12
發新話題

[討論] Golden Gods Orpg 最強攻略

[Close]

Golden Gods Orpg 最強攻略

首先 你要係4轉力弓英  同一個唔係弓手/法師英就OK

1. 去開頭一開始的城到 去果個火暗地 (係左面的)

2.去到果到就直落去 有個地方可以入去 (姐係去打火人果條路)

3. 入左去之後,係咪有好多<姑姑>圍住你的.   <((中間有條路可以出去的))>

4.之後........ 等12月17號再教

有左最強的裝玩哂 一定會令你爽爆                              <待續>.....

拿下頭香
好次好有經驗甘窩

WOW 唔錯唔錯
老手果然係老手
我需要進步

下,好多人都識啦,你用狂戰士跳去打山王

快D再教啦 要等到17號
我需要進步

n年前就知啦 zzzz  
酒逢知己千杯少 話不投機半句多

回復 4# 的帖子

狂戰招技有好多bug
如:2轉1LV直升3轉,3轉1LV直升4轉 仲可以係pvp跳出黎打人

回復 1# 的帖子

請樓主改下標題 [ 最强攻略 ] 同哩四隻字相差好遠
一開始已經由4轉講起點算 [ 最強攻略 ] ,  如靜係話比人聽最強既裝備名咪得囉 .

引用:
原帖由 癲鳥 於 2011-12-15 13:44 發表
狂戰招技有好多bug
如:2轉直升3轉,3轉直升4轉 仲可以係pvp跳出黎打人
2轉直升3轉,3轉直升4轉 唔通1轉直升4轉阿

2轉直升3轉,3轉直升4轉  ?! =.= """"""""""""""""""""

回復 10# 的帖子

姐係3轉1lv  用技入4轉到 入自己轉既狂戰 就轉到

bug就係獸人2轉之後,用招A技跳入去專職區,唔洗限定lv就入到去

其實佢地話個把100萬屬既武,合唔到架,bug出黎既,具體我淨係記得開bug圖,之後load人物+倉庫,之後倉庫會出現個把bug出黎既武器,之後用漏洞,先save一把落你個人物save度,之後再放入倉庫再save倉庫個,下次load時,人物身上一把,倉庫一把,跟住拎出倉庫倉庫個把就有兩把架啦,用呢個方法,可以bug到6把
山王武器都bug到,呢張圖根本bug圖一張,無難度

引用:
原帖由 qwe49785 於 2011-12-16 22:38 發表
其實佢地話個把100萬屬既武,合唔到架,bug出黎既,具體我淨係記得開bug圖,之後load人物+倉庫,之後倉庫會出現個把bug出黎既武器,之後用漏洞,先save一把落你個人物save度,之後再放入倉庫再save倉庫個,下次load時,人物身上一把,倉庫 ...
bug到好耐,我BUG左22把16把係倉庫 6把係人物

仲有個BUG,引一堆怪,用弓手A技(一野放N枝箭個招,唔記得係咪A),之後就係咁升lv

21 12
發新話題