24 12
發新話題

不可思議的遊戲1.6正式版-1.8正式版

[Close]

不可思議的遊戲1.6正式版-1.8正式版

地圖名稱:不可思議的遊戲1.6正式版
地圖作者:DreaM_b零式◆貝
地圖類型:對戰型地圖
地圖簡介:很不可思議的
地圖制作時間:接近2個月
地圖修改:
引用:

‧原有隱英-梅格斯理頓
   -makism91510199105101991
‧新增隱英-普勞德摩爾將軍
梅格斯理頓由混沌攻擊→英雄攻擊
‧修正法力之石生命之石文字上錯誤
‧修改馱馬能使用物品

‧地形少量修改
‧新增暴風斧法師大技起初會無敵5秒
‧修改離線英雄無法由其他玩家控制
‧修改已40級英雄不會吸經驗
‧新增離線英雄被殺後,該玩家不會得到正常應有的300/400
‧修改由3敏增加1裝甲→由4敏增加裝甲
‧新增戰矢兵法光之卷

地圖備注:最左下(需閃入)及最右上有商人
***如有BUG請回報
考慮更改地圖名稱
有意見回覆...
THX

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我隻普勞德摩爾將軍

用得2hour正你隻普勞= =我果隻梅格斯理頓2日= =...........
地圖名稱考慮更改
有意見的比地圖名稱
現在02綜合區 貝貝開圖

有圖片嗎?我想看看@@      

引用:
原帖由 mrcheung 於 2010-5-24 16:31 發表
有圖片嗎?我想看看@@      
本來想制片,點知場場玩唔夠1分鐘有人走場....
等我圖片..
仲有.,,我想問點傳圖片..
一係加我msn 我比未加密你 , 咪偷圖@@

點挽咖==
熊貓正在努力找OO中

先下載看看。不過對戰地圖我不太喜歡 。還是感謝樓主的分享。

玩了一次,很不錯,英雄很吸引哦@@  但太過似信長了 ,欠缺了點特色

引用:
原帖由 mrcheung 於 2010-5-24 21:55 發表
玩了一次,很不錯,英雄很吸引哦@@  但太過似信長了 ,欠缺了點特色
thx了

因為太趕冇試果隻隱英 太多bug
1.7版:
英雄方面因為dream_b係信長區轉玩綜合
所以叫我整幾隻入去 有2隻係完全copy冇改過的
=.=原本我已經放棄左玩WE
不過佢叫我教佢 所以唔小心幫佢整埋

引用:
原帖由 零式◆貝 於 2010-5-24 22:47 發表

thx了

因為太趕冇試果隻隱英 太多bug
1.7版:76103
英雄方面因為dream_b係信長區轉玩綜合
所以叫我整幾隻入去 有2隻係完全copy冇改過的
=.=原本我已經放棄左玩WE
不過佢叫我教佢 所以唔小心幫佢整埋 ...
好似係你叫諗加邊兩隻渦a-a
做咩屈我
暴力版(一半體=])
引用:
原帖由 mrcheung 於 2010-5-24 21:55 發表
謝讚=]無計啦....d新意比信長包圍哂,諗ga所有野都被信長染左,乜都關信長少少事=]

回復 10# 的帖子

咁快就開始內鬨la。有製圖工作都唔搵我一齊整?太唔比面我

引用:
原帖由 殺戮乂之夜 於 2010-5-25 21:34 發表
咁快就開始內鬨la。有製圖工作都唔搵我一齊整?太唔比面我
你感神=3=搵你制,我地做無野做加
正左近2個月
比得8蚊感唔比面=3=

謝...
傷心在....貝貝話放棄張圖/_\

回復 12# 的帖子

最多幫你提升一下主題吧。畢竟也是一張好帖。

引用:
原帖由 DreaM_b 於 2010-5-25 21:57 發表

你感神=3=搵你制,我地做無野做加
正左近2個月
比得8蚊感唔比面=3=

謝...
傷心在....貝貝話放棄張圖/_\
我冇放棄=.= 我一時嬲左姐.冇事喇

整多2隻英補返數
2隻新英
流山‧夜空
流山‧日空
不過2隻技能一樣=.=
只係改左d技既樣
我差唔多一日出一版~"~
1.8版:
1.7唔記得del測試英就放左上黎=]

引用:
原帖由 DreaM_b 於 2010-5-24 23:01 發表
謝讚=]無計啦....d新意比信長包圍哂,諗ga所有野都被信長染左,乜都關信長少少事=]
=.=除左果隻隱英 聽講全部英都係我整 做乜幫我答埋=[

24 12
發新話題