16 12
發新話題

[原創] 舊聞!!!請大家先不要玩1.0.172版本!!! (老返)

[Close]

舊聞!!!請大家先不要玩1.0.172版本!!! (老返)

雖然外面已出了1.0.172版本的補丁
但請大家先不要安裝

因為現時玩172版本的人數極少!
有可能連場也找不了

還有 172版大大降低了部分武器的攻擊力
當中包括Model 1887...

(最少HOOAH團員不可以轉172版本\_/)

Call of Duty : Modern Warfare 2
[HOOAH]團長 --- [HOOAH]Sam

Left 4 Dead 2
Samlau0459

Rainbow Six Vegas 2
[STF]團長 --- [STF]Sam

再補充..
補丁內容話 更新後會少o左外掛佬
但個個係 正版內容黎
即係正版更新個陣係   防到外掛
但加陣過o左好耐  外掛已經更新哂
所以各位兄弟們....痛忍啦...

By- [HKLondon]MereK O
Black Ops-
Sn1p3R Fa7E

引用:
原帖由 neaco 於 2010-1-6 16:41 發表
再補充..
補丁內容話 更新後會少o左外掛佬
但個個係 正版內容黎
即係正版更新個陣係   防到外掛
但加陣過o左好耐  外掛已經更新哂
所以各位兄弟們....痛忍啦...

By- [HKLondon]MereK O ...
暫時都唔會更新

P.S.你有時勁到似外掛 成日放NUKE

BY[HOOAH]PREDATOR

引用:
原帖由 alanwu123 於 2010-1-6 18:06 發表

暫時都唔會更新

P.S.你有時勁到似外掛 成日放NUKE

BY[HOOAH]PREDATOR
超,成日都比人屈架啦
Camp又比人話
放核彈又比人話
都唔知做咩好
Black Ops-
Sn1p3R Fa7E

冇更到

引用:
原帖由 neaco 於 2010-1-6 18:44 發表

超,成日都比人屈架啦
Camp又比人話
放核彈又比人話
都唔知做咩好
找EMP幫你~~~
Call of Duty : Modern Warfare 2

Samlau0459

引用:
原帖由 neaco 於 2010-1-6 18:44 發表

超,成日都比人屈架啦
Camp又比人話
放核彈又比人話
都唔知做咩好
比人殺最好

改番1887  是為持遊戲公平性
依加個版本有無 javelin bug XD

引用:
原帖由 mudkipbaby 於 2010-1-7 01:32 發表
改番1887  是持遊戲公平性
依加個版本有無 javelin bug XD
最緊要正字

Samlau0459

你唔講我都唔知 我唔覺得1887 真係好屈 唔多見人用

引用:
原帖由 kokoikaka 於 2010-1-7 22:02 發表
你唔講我都唔知 我唔覺得1887 真係好屈 唔多見人用
你拿上手就知道什麼事了

Samlau0459

引用:
原帖由 samlau0459 於 2010-1-7 10:06 PM 發表

你拿上手就知道什麼事了
但我覺得佢單手型d- -
雙手把槍好似好幼咁

新做版主...多多指教/  ﹏  \

1887...
幾lv先有得用??
同埋點屈機法

但系單手威力太細了
一打唔中人就89078 `

one shot must kill[by both hand in same time ]
加埋stopping power    FMJ  基本上同一把遠矩刀仔無分別

但係唔更新一個game都搵唔到

16 12
發新話題