16 12
發新話題

mh舉報 kelvin520

[Close]

mh舉報 kelvin520

昨天我玩信長既時候,遇到一個MH,叫kelvin520上網一搜發現佢比人捉過紅圈!!
點解當時的貼沒有人處理,我現在再發一次!!
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=631558&highlight=kelvin520
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

唔好理個貼舊,事實係佢05區用MH黎玩,
連琴日都有用,如果唔封佢號,天理何在?

引用:
原帖由 AlItTlEpAiN 於 2019-9-18 17:29 發表
唔好理個貼舊,事實係佢05區用MH黎玩,
連琴日都有用,如果唔封佢號,天理何在?
13.2b??? 建議你去睇下舊果個事項!

不如你拎埋琴日果場 出黎啦
愛很美

引用:
原帖由 ✰臭蛋✰2.0 於 2019-9-18 18:28 發表

13.2b??? 建議你去睇下舊果個事項!

不如你拎埋琴日果場 出黎啦
大佬佢同一個AC比人捉到紅圈,仲要理咩版本?
E家D MH用到比以前小心,唔係唔想捉,如果本身已經有人捉到紅圈,我唔明點解我仲要花時間去捉佢紅圈?

引用:
原帖由 AlItTlEpAiN 於 2019-9-18 19:23 發表

E家D MH用到比以前小心,唔係唔想捉,如果本身已經有人捉到紅圈,我唔明點解我仲要花時間去捉佢紅圈?
拎琴日果場出黎自然有人幫你睇
愛很美

引用:
原帖由 AlItTlEpAiN 於 2019-9-18 19:23 發表

咁你捉到佢紅圈未??  如果未捉到紅圈既話點為之同一個ac比人捉到紅圈?
叫放個rp 都推3推4  叫人點信?
你合理懷疑佢唔係問題  但係都要拎d證據喇大佬  拎d N年前既野出黎講可以代表d咩?? 最多代表佢以前係MH姐
問題係琴日你地果場  想人封帳號 都要拎d相關既證據啦  如果睇完rp發現無紅圈 但仲有好多懷疑點咪拍埋片囉! eg幾多分去到幾多分 (成個動作行為都解釋唔到既) 好自然 會有人做野架啦!
唔係想幫邊個  
只係覺得你都幾無腦!
愛很美

連版規都唔睇就舉報..?
你知唔知 一開始有舉報區果陣 有幾多人放以前既相 ?
小飛豬講左( 以前既mh 全部唔計) 因為1.26太多人都有mh(太多爭議)
舉報MH由新地圖開始計    詳情你可以問小飛豬
同埋你放rp上泥 會有人幫手捉mh
唔洗你自己搵  所以唔該你放你同佢玩既rp上泥

唔計我都明,我可以接受。
我只係想講上面個連結顯示佢紅圈係事實。
佢E家無比人捉到唔代表佢唔係MH。
另外,我以為上面人地嗰POST足夠封佢,所以無另外save replay.
大家見到佢,雖然佢無被封,但係佢係MH,同唔同佢玩自行決定。

另外,我舉報走場同MH係無數。
唔會屈人。

引用:
原帖由 C9_Kaymind 於 2019-9-18 20:07 發表
連版規都唔睇就舉報..?
你知唔知 一開始有舉報區果陣 有幾多人放以前既相 ?
小飛豬講左( 以前既mh 全部唔計) 因為1.26太多人都有mh(太多爭議)
舉報MH由新地圖開始計    詳情你可以問小飛豬
同埋你放rp上泥 會有人幫 ...
我舉報過D人可能係全VLAN第一多,
如果我唔識睇版規,我就唔會成功舉報過無數人.
我只係比管理員自行決定.

引用:
原帖由 AlItTlEpAiN 於 2019-9-18 22:53 發表
唔會屈人。
無數人話你青山放出黎
青山出黎既人會有人信咩?
愛很美

引用:
原帖由 AlItTlEpAiN 於 2019-9-18 22:53 發表
唔會屈人。
比埋版主你做 咁vlan咪會無曬MH ??好想睇呀 神人
愛很美

引用:
原帖由 AlItTlEpAiN 於 2019-9-18 23:04 發表

你舉報成功係因為你跟足版規舉報 而唔係搵番N年前既相舉報
不過如果KELVIN520 比人封左  就會有更多人比人封 例如霸氣_CHUNG   [UNION].SING  等等
所以舉報區不嬲唔受理以前既相  同埋咁多RP你都識保存 你同佢打果條RP你咁岩無左? 笑大人個口咩 想呃我?

引用:
原帖由 AlItTlEpAiN 於 2019-9-18 23:04 發表

恩.我可以講的應該只有,我封號後被辱罵的,應該是全vLan 第一多

我不怕這些,但樓主要舉報還請按規矩來吧

見到你條友有我就黎火
你條垃圾屈人真系吾洗講證據
屠到你就MH
http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?tid=637884&goto=lastpost

紅圈都捉我吾到系到開POST大大聲

以為世界圍住你轉你想點就點?

訓醒未小朋友

16 12
發新話題