21 12
發新話題

想問下 部機要整d乜先快d-,-

[Close]

想問下 部機要整d乜先快d-,-

有冇d野 update/加ram個d?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

DL D 優化工具!! 會山左你後台唔用GE程式!!
XP 我DL過一個XP SET GE優化工具~ 我睇得出係快左!!
想打機快!! 就要顯卡快令`!!
想開野~開機等等~ 就要CPU快同+RAN!!
但係顯示卡同CPU 都要睇下你底版受唔受到!!
散熱都係一個問題!!
仲有~ 慢可能係你中毒/開左D勁食RAN GE軟件~ 如迅雷!!FOXY!!
我淨係識咁多!!

引用:
原帖由 遲早島夜香 於 2009-8-20 20:27 發表
DL D 優化工具!! 會山左你後台唔用GE程式!!
XP 我DL過一個XP SET GE優化工具~ 我睇得出係快左!!
想打機快!! 就要顯卡快令`!!
想開野~開機等等~ 就要CPU快同+RAN!!
但係顯示卡同CPU 都要睇下你底版受唔受到!!
散熱都 ...
XP優化大師?

你本身有幾多ram?用緊咩顯示卡?

XP優化大師 唔記得叫咩- -" 我就係買左VISTA- -" 想要番XP

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2009-8-20 21:00 發表
你本身有幾多ram?用緊咩顯示卡?
點睇幾ram?
顯卡應該系 ATI Radeon HD 4670

CPU-Z 揀memory

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2009-8-21 10:50 發表
CPU-Z 揀memory
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

你想部機係邊方面快?

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2009-8-21 12:40 發表
你想部機係邊方面快?
打機同LAOD野

換CPU 同顯示卡

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2009-8-21 13:07 發表
換CPU 同顯示卡
大約幾錢

睇下你本身預幾多錢~同埋咩型號主機板, 咩火牛而定

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2009-8-21 14:08 發表
睇下你本身預幾多錢~同埋咩型號主機板, 咩火牛而定
淨系加ram吾得@@?

你本身已經有2GB ram=.="

21 12
發新話題