18 12
發新話題

2打2 做出d無品

[Close]

2打2 做出d無品

2打2     我同我fd         織田軍: 我(服部)
                                           我fd(信長)
          無品的那2位      聯合軍: zedlo(百地)
                                            beedi(菊姬)
  全中  有cp.................
  前期 我同我個fd 合作少   會戰死幾次.....   加埋我lag   諗住輸架啦
  中期 服部未出鬼丸前都係輸緊...........
  後期 唉  信長同 服部合作到...   有一條叫beedi 係到存rp   lag死左我

呢場係約ge   so無諗過佢地會走場.........唉..... 點知佢做d 咁ge野
果2個係鏡平    雖然我都係   
ps:或者佢地真係好勁  但真係好無品.......
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

果2個係"鏡平"  鏡平學校??

澳門鏡平 =.=      比你發現了

只是禁錯制but是你先走場,好吾好!吾係惡人先告狀!

o...原黎是澳人@_@"

你冇野下  save ?
你save咋掛?
走場果個系你  重可以惡人先告狀?
話哂大家系fd  比個落台階你  吾想搞大件事就

吾好比我up中 2樓果個你吹雞黎?

GOOD啦   有無睇replay.......
踢我前幾秒   有條友話   beedi:無計   儲存game
睇replay 都知邊個禁架啦

無品先咁

引用:
原帖由 zedlo 於 2008-5-18 21:37 發表
只是禁錯制but是你先走場,好吾好!吾係惡人先告狀!
我出埋鬼切  單殺殺埋菊姬   話我走場??
全場最高分  我要走場???

引用:
原帖由 unloveme 於 2008-5-19 13:51 發表

你出鬼切,,單殺埋人又點姐,,
唔比你真係走呀-_-"?你不如拎d證據出黎比人睇仲好啦

原來澳門人
一齊交流下
我都係架
個人簽名 (100 字節以內)
不支持自定義 Discuz! 代碼

引用:
原帖由 BeeDi 於 2008-5-19 12:37 發表
你冇野下  save ?
你save咋掛?
走場果個系你  重可以惡人先告狀?
話哂大家系fd  比個落台階你  吾想搞大件事就

吾好比我up中 2樓果個你吹雞黎?
好可惜 唔是

引用:
原帖由 unloveme 於 2008-5-19 13:50 發表
GOOD啦   有無睇replay.......
踢我前幾秒   有條友話   beedi:無計   儲存game
睇replay 都知邊個禁架啦

無品先咁
我講就一定做?
save game有名?
我夠成日話殺到你跳樓啦
吾好以你果套定理去睇人啦好冇 乞人憎到你

回復 11# 的帖子
sorry  sorry
我估架咋
估錯左  好對吾住
引用:
原帖由 unloveme 於 2008-5-19 13:51 發表

乜你走場果陣知自己最高分?
吾通你自己計?
出到鬼徹 單殺到我吾系大哂
我話我出到電卷 單殺埋足輕  所以我冇理由走場
醒1% OK?

睇rp 都知咩事啦......   一死係到串咀......

引用:
原帖由 unloveme 於 2008-5-19 19:17 發表
睇rp 都知咩事啦......   一死係到串咀......
冇POINT串 就話人串咀?
我隨左講F K 同埋講左D無聊野之後講過D乜?

wow,,罵戰        

18 12
發新話題