17 12
發新話題

[討論] 跟住一齊講編輯哥編輯哥

[Close]

跟住一齊講編輯哥編輯哥

唔關我事,係Blungly要我搵證據搵SOURCE
但咁麻煩既事,當然要公諸,以免晒我心機

編輯離奇事件簿一:

編輯哥PM A-YAN R回應。
YAN出於禮貌回應。
然後編輯哥將只有標題為:RE:XXXX 既PM POST出黎 聲稱YAN講我壞話
被我無視,笑佢做呢D事好柒。
然後即時刪左張圖
被我發現
隨即加返張圖
依家,佢話佢冇刪圖,要SOURCE
圖如下:
http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... ;extra=&page=14
http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... page%3D1&page=7
http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... ;page=28#pid6207692

最後,佢發現自己柒左,發動編輯大能,急急腳搬龍門

你條能樣煩能到 日日抽水 又做狗公 節省少少拉 你好能煩
VLAN事VLAN網吧了結拉 洗唔洗我約埋A-YAN出去網吧 3口6面講清楚拉 唔好再留係屋企打字 成個低B仔咁
出黎網吧一齊同小飛豬了結件事拉 好能煩呀你

引用:
原帖由 WINer★雨 於 2014-7-29 05:49 發表
VLAN事VLAN網吧了結拉 洗唔洗我約埋A-YAN出去網吧 3口6面講清楚拉 唔好再留係屋企打字 成個低B仔咁
出黎網吧一齊同小飛豬了結件事拉 好能煩呀你 ...
你條傻仔又要招我個分身入團,亂招人入你個團,真係好笑

次次入VLAN都見到你 你好得閒係屋企打字咩 網路英雄節省少少 咁得閒做狗公不如報VTC學下野拉 白痴

引用:
原帖由 WINer★雨 於 2014-7-29 05:49 發表
出黎網吧一齊同小飛豬了結件事拉 好能煩呀你 ...
你D團員同我講係比你亂招,你冇FD玩信長就唔好扮晒VLAN網吧大佬啦柒頭

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-29 05:51 發表

你條傻仔又要招我個分身入團,亂招人入你個團,真係好笑
成個傻仔玩PMPMPM 你係唔係生得樣衰又自卑 自己去VLAN網吧見真人A-YAN拉 又要做狗公 又要係屋企PMPM
一齊出來講清楚囉 打咁多字做乜春 節省少少啦 天才

引用:
原帖由 WINer★雨 於 2014-7-29 05:51 發表
次次入VLAN都見到你 你好得閒係屋企打字咩 網路英雄節省少少 咁得閒做狗公不如報VTC學下野拉 白痴
SOR我有正職,唔駛你操心我既事業

引用:
原帖由 WINer★雨 於 2014-7-29 05:55 發表

成個傻仔玩PMPMPM 你係唔係生得樣衰又自卑 自己去VLAN網吧見真人A-YAN拉 又要做狗公 又要係屋企PMPM
一齊出來講清楚囉 打咁多字做乜春 節省少少啦 天才 ...
笑料,咁你打乜**粗口**字呀? PM我你個電話啦你老闆

回復 7# 的帖子

正職留係屋企做網路英雄呀 日日都見能到你抽水 凌晨六點就唔信你個毒男有咩正職 咩正職咁能勁 不如咁拉 你咩正職? PM你公司地址我 聽日上黎會一會你 順便睇你有幾毒都好 記住PM埋我身份證核對身份 成個傻仔咁 鐘意溝女就真人溝拉 咩年代仲PMPM 天才小兒童咩 想識A YAN 米去VLAN 網吧 連真人見面都唔敢? 順便比小飛豬賺錢都好 洗唔洗我幫你約佢 佢成日都出現

http://www.ipve.com/bbs/vlan_team2.php?team&id=40527

亂招返黎既團員退晒,我就梗係退,名又柒,等級低,想R我個高LV分身入團,都知個團長咩料

引用:
原帖由 WINer★雨 於 2014-7-29 06:07 發表
正職留係屋企做網路英雄呀 日日都見能到你抽水 凌晨六點就唔信你個毒男有咩正職 咩正職咁能勁 不如咁拉 你咩正職? PM你公司地址我 聽日上黎會一會你 順便睇你有幾毒都好 記住PM埋我身份證核對身份 成個傻仔咁 鐘意溝 ...
睇內容就知係MK小朋友扮大佬
講到自己好有大能,約人?繼邊個呀? 唔識既團員?走晒喇WOR
你又嫌打字係冇能用,你唔比你電話我等我打過黎吊柒你? 電話都冇,講真人? 真你老味呀?

你估我打字唔覺煩? 最好就係直接吊柒你就最好,我咩人都吊,小巴司機都比我吊過,你有意唔打字既,PM你個電話黎,我即打比你唔133

你識YAN你問佢我之前做過咩職業 對既係咩客 我駛能卸你個MK仔?
真人冇邊個夠我打,除非日日做GYM顛過我 我驚真係打能死你呀MK仔
拎個電話黎啦

回復 11# 的帖子

想溝女搵食就行開1,2邊 坐係電腦面前做狗公做乜能 有本事黎VLAN網吧真人同A YAN 見面 你係唔係太樣衰又自卑 暗瘡肥仔 連去網吧見A YAN 都怕 要係屋企PMPMPMPMPM 傻唔傻仔D 你咩正職可以凌晨6點都仲做鍵盤戰士 講出黎分享下拉 咩工咁勁我聽日辭工上你公司見工 日日都見到你抽水 煩唔煩D 節省少少當幫手啦 傻仔 流少陣口水得唔得 想打飛機上咸網拉 你係唔係日日對住A YAN 張圖打飛機

回復 13# 的帖子

刁你老味又係做鍵盤戰士 食屎啦串人打字 過主啦

回復 13# 的帖子

你D問題想知又要唔能比電話 你唔係覺得打字冇用咩? 仲想同我鬥打字做乜春野?

17 12
發新話題