24 12
發新話題

正式退出信長界(字海慎入)

[Close]

正式退出信長界(字海慎入)

諗諗下都係信長界打滾左兩年半
呢段時間玩得好開心 由我新手比人抽水去到中上手級 經歷左好多野

唔洗講一定係雙輔之道啦

比人抽水 比人屠 比人炮 <<信長特色

我都入過好多團 個個都咁開心

adieus 雙毒流 妖精尾巴 天海 花3 星星團隊  skyrim 等等

唔洗講玩得最開心一定係妖尾同skyrim 當中經歷過既唔多講

有幾個人想多謝下佢地 陪我玩左咁耐 教我玩

-卡路                自稱秀吉王4殺20死 搶主力兵搶到完場300幾兵
-雞虫nub          雞虫不解釋        7下7下_河馬咁
-血乳                難得一身好本領 可惜天生義龍樣
-鹽仔                輸比我甩狗咁多次 找數未?
-crazy鹽           垃圾
-狂                   冇話好說
-gdman            上忍王
-肥太                肥仔一個
-耀(煌)             潛水既垃圾
-黃樂其            m記仔 控場之道 ff
-張浩魚            死肥仔 食完煙未
等等重有好多

重點泥啦 點解我要退信? 因為已經沉迷lol
招carry我 得10幾lv求帶升30

喂 你又唔D咩大人物就收爹啦

(講笑咋) 88 唔好成日溝女啦 帶眼識人
Friendship Never Ends

引用:
原帖由 懶貓 於 2013-5-8 21:15 發表
喂 你又唔D咩大人物就收爹啦

(講笑咋) 88 唔好成日溝女啦 帶眼識人
食完m記拿? 記住係女溝我

帶升未

回復 3# 的帖子

冇玩好耐 亦唔多想玩              
Friendship Never Ends

專業帶打
願你亦看清楚

引用:
原帖由 あずさ 於 2013-5-8 21:20 發表
專業帶打
減完肥先同我講代打 肥浩魚

留低ID等哥CARRY你上30
願你亦看清楚

引用:
原帖由 あずさ 於 2013-5-8 21:24 發表
留低ID等哥CARRY你上30
ok 屎魚王子   

...又人走@@@

係咪星海呀... 未聽過天海團

招朋友><

引用:
原帖由 kamkam1234 於 2013-5-8 23:34 發表
係咪星海呀... 未聽過天海團
想當年我幫佢地打_團

字海 ? 又比人昆左入黎

+ME LOL

我呢排又潛番LOL

但有信8應該又上番信長

都幾希望如有信8可以一齊打 !            

話說都識左你差不多三年

由一開始既SKYLINE 直到依家既SKYRIM

你都一直支持(好GAY)

好戰友         

一路好走

??? ....

24 12
發新話題