59 1234
發新話題

del

[Close]

del

可能管理員唔明大陸既粗言穢語
BgSW@vLan

認同

唔知點解大陸人個個一黎到vLan就受到人敬佩錦

連犯規都無人理 -,-

其實你都5洗下下去到咁盡

引用:
原帖由 FaTeH 於 2011-11-13 20:04 發表
3:禁止撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論和惡意討論他人團隊或帳戶*****
(包括含有有粗言穢語的圖片和令人容易聯想之語詞,如有,需先刪除)

姐係咁, 我講沼你娘x就比人del po
三井去人媽b就冇事, ??  ...
大陸狗 請尊重一下  樓主自重

農民也瘋狂?人類的嫉妒心真是強悍。這就是所謂的菜逼的怒吼?總是說一些毫無建設性的問題來掩蓋你這腦殘不勝我的尊嚴?跳樑小丑,無視了,要罵請加QQ來單獨罵,爸爸噴傻你。

好了,版主鎖帖吧。
小狗汪汪

回復 6# 的帖子

見到琴日同今日佢開咁狗多po ,忍唔住
特別d大陸   1+8

回復 7# 的帖子

首先我唔理你用乜噴我
我家陣係到明 去你媽b 吹呀?
乜嫉妒心姐? 明係like緊你隻 大陸8+1啦
點先?

三井開咁多post 都係想分享  煩唔煩就見仁見智
但佢之所以開post 講哂粗口 係因為香港人唔尊重佢?
依家係有d人唔岩佢先會咁  就算我唔識佢
見佢幾個post 入面都係好禮貌 我相信係有人撩佢先會咁姐
樓主何必咁呢 ?

引用:
原帖由 FaTeH 於 2011-11-13 08:06 PM 發表
家陣明歧視大陸狗,點呀? ................
係你啦 ,.三井 ..仲望?
歧視 可能報警了 你估真係網絡吾洗負上責任

引用:
原帖由 一打四 於 2011-11-13 20:12 發表
三井開咁多post 都係想分享  煩唔煩就見仁見智
但佢之所以開post 講哂粗口 係因為香港人唔尊重佢?
依家係有d人唔岩佢先會咁  就算我唔識佢
見佢幾個post 入面都係好禮貌 我相信係有人撩佢先會咁姐
樓主何必咁呢: ...
講真 2樣野真系差一線

認真咁多POST好煩.

最好放係到一個POST吧.

建議3#到香港平機會投訴族群歧視對居住於同一地域但來自不同地區或文化背景有差異的人歧視
  • 香港,土生土長或已來港定居多年的香港人歧視來自中國大陸新移民
  • 在香港法律上,新移民所能享受的社會福利比起已來港定居多年的香港人申請容易及快捷
  • 台灣,戒嚴時在學校給予使用台語的學生在脖子上掛上「我講方言」的牌,或是民間對於1949年以後移居到台灣的外省族群,稱呼一些不雅之名詞

笑左= ="

咁樣明顯關管理員事啦= =

又關3#咩事

比我既感覺就係

A殺人 B殺人   警察拉a唔拉b

a就話 b既錯= =

59 1234
發新話題