75 12345
發新話題

關於zak

[Close]

關於zak

大家唔好抽佢水啦, 大家都知既事算啦 抽夠就算啦
都有同佢玩過既, 佢自己都知道錯啦潛左 你地班人算啦

可唔可以唔好另開新post? 成個區都係三井同zak 煩唔煩?

公開承認了 ???
`願與你重逢

引用:
原帖由 Wicked〝Moros 於 2011-11-23 20:19 發表
可唔可以唔好另開新post? 成個區都係三井同zak 煩唔煩?
你唔好睇咪得

佢踩到3井點啊!?佢有冇收手啊!?佢搞到幾多人啊!?可樂上泉kfc比人用mh打低又點補獲啊!?佢抽左幾多人水啊?

你岩,做人真係要收手,我地冇話唔收,佢一句sorry都冇你想我點下氣啊!!?

你5想人抽佢水 又開POST 比機會人抽
知錯唔係道歉而係潛水 真係知錯極都有限

yip lol就98

多一事不如小一事啦
唯獨你是不可取替:)

真系慘 戀星秋風個徒弟sosad

阿里個名好可愛

引用:
原帖由 Español♥仔 於 2011-11-23 20:22 發表
yip lol就98
lol緊啦等你咩7.77.7.7

引用:
原帖由 道士斬人妖 於 2011-11-23 20:24 發表
阿里個名好可愛
..........8888888888

講真 我地大家都系對事吾對人 佢開MH羸左 3#系VLAN 打左段野 向我地道歉  但系佢依家連同3#道個歉都無 你叫我地收手?我地只可以答你收皮 近墨者黑

引用:
原帖由 ×Just4Funκ 於 2011-11-23 20:25 發表
講真 我地大家都系對事吾對人 佢開MH羸左 3#系VLAN 打左段野 向我地道歉  但系佢依家連同3#道個歉都無 你叫我地收手?我地只可以答你收皮 近墨者黑
=;= 關我咩事 我又冇開mh 只不過佢都7到上心口 仲抽咩 都乾哂啦

引用:
原帖由 ×Just4Funκ 於 2011-11-23 20:25 發表
仲有打3# 頭個2場我都有份打 , 唔出zak 都嬴啦??????

75 12345
發新話題