24 12
發新話題

新手製片X2[新手啊國][「瘋」魔小太郎]by無心戀唱

[Close]

新手製片X2[新手啊國][「瘋」魔小太郎]by無心戀唱

講明a  
新手影片
勁人/高手/不喜 都吾好插
我只接受正面既評語
第一部-新手啊國

第二部-「瘋」魔小太郎

頭香 不錯~

2香.加油做更多好片=)

+油做多d片比我地睇@_@

4:09 直江好慘-- 比濃2技踢走左 上唔到鏡@_@"
樓主好似好鍾意00咁喎..但係點解唔用2nd season既歌呢?
我記得國個套首歌叫 "Ash Like Snow"

支持支持

支持
[img][/img]

引用:
原帖由 夜乂淚 於 2010-2-11 19:20 發表
4:09 直江好慘-- 比濃2技踢走左 上唔到鏡@_@"
樓主好似好鍾意00咁喎..但係點解唔用2nd season既歌呢?
我記得國個套首歌叫 "Ash Like Snow"
我吾係中意00  而係中意高達姐

00隻歌
我唔會插你架!!!

玩冰計la
好sm+=]

樓主你個名都臭臭地
走場出晒名

引用:
原帖由 內射林富基 於 2010-2-11 19:53 發表
樓主你個名都臭臭地
走場出晒名
係  我認  但係我大多數都係同我fd 肥料$300 一齊玩  佢走我先走
亦都有係我自走  但係你夠膽話自己冇走埸
吾好成日用自己見到人地走埸就話人地成日
你真係冇走過埸至好講la 吾該~!!

連技好順~~~~強大

唔得..隻風魔.好有問題.

第1.風魔唔會出落石..我覺得....係都出風計....捉,風計...魔水都冇用

第2.就係..唔知點解佢地唔出水....因為你係捉>大>落石.......打你大...我會用魔水..但當我魔水時..你落石就殺我唔到la....係唔係先......ja係殺人唔好用大......迫人地魔水..你更加殺唔到

引用:
原帖由 - ☆條野 於 2010-2-11 20:50 發表
唔得..隻風魔.好有問題.

第1.風魔唔會出落石..我覺得....係都出風計....捉,風計...魔水都冇用

第2.就係..唔知點解佢地唔出水....因為你係捉>大>落石.......打你大...我會用魔水..但當我魔水時..你落石就殺我唔到la ...
多謝您寶貴既意見
小第一定會參考您既意見作出改善

24 12
發新話題