發新話題

[討論] 一個玩左十幾年信長的人上

[Close]

一個玩左十幾年信長的人上

文章有點長 特別希望各位用緊mh 的人/曾經mh的人可以睇曬

我係一位玩左十幾年信長的人 由**廣告** 到vlan, 由 05ser日日爆到日日得番百幾人 由中一玩到碩士
我人生第一次係vlan 開長post 只係有感而發

各位mh們

無錯你地開mh 係好爽 係0死 係十幾廿殺 係好神 可以係咁串人廢 可以刷存在感

但係有冇諗過
你開mh 整走左幾多人?
你開mh 破壞個遊戲平衡幾大?
你開mh 練到技術?
你開mh win 左係由心而發的開心?

先唔講你地刷存在感/直播MH
我唔係咩聖人 都唔係咩神手勁人 只係一個默默玩左十幾年信長的香港人

我唔想睇住信長沒落
都唔想睇住玩信長的人因為你地mh 放棄
亦唔想玩台信
更加唔想睇住朋友一個一個放棄

無錯 信長is just a game.
你地可能會話
我唔開mh 人地都開啦
我開mh 就係要win the game
我開mh 要你地管
我開mh 係串你地廢
我開mh 就係要引起罵戰
我開mh 就係要個個都知我係邊個

的確開mh 係你地自由 但請你地諗下
無開mh果陣 比人暗位秒殺果下不甘心?
無開mh果陣 保持0死果下成功感 or 臨完場1死果下錯敗感?
無開mh果陣 你地廢果陣比朋友**不良詞語** 之後求進步果下動力?
無開mh果陣 係cp區估位殺左人果下成功感?
無開mh果陣 見人好神 save replay 學習走位/連技果下衝動?

大家都係香港人 雖然係網絡世界 但引用子華果句"面斥不雅"
希望各位用緊mh 的人/曾經mh的人 都知道mh 係一件"面斥不雅"的事情

求自己mh一時快樂/快感 換取別人退信/信長沒落 值得嗎?

每個朋友問我玩咩
我一定講信長
聽得最多反應係
嘩 果隻game mh多到
嘩 之前有迷玩過 自從太多mh 放棄
嘩 mh 都打?

留番空間比我地呢D 放工想開心玩一場無外掛的信長

比番D耐性比新手去體驗真正信長的樂趣

亦比番自己少少良心去體驗下唔用mh 帶來的快感?
(ps 連管理員都放棄管理你地mh 可想而知你地有幾過分)

謝謝各位

@oath[v]_victor
@霸氣_詹★
@asdasd123
@上水傷心地
@black.shit
@.....

另外希望版主可以頂置個post 一星期 比佢地睇到
謝謝

重點應該碩士

佢地玩到咁離譜,應該永久封鎖佢地ip

用得嘅都唔會理你講咩架啦
佢地只會為自己

同為老野既我 表示尊敬
我冇你咁叻 MASTER,
現為人父, 有3個小孩
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

樓主 我吊妳老_ 讀咁銀多年書 唔銀識中文?

人地都證明左我無開圖 你點我個名把9?

講野出黎7?

08年ac大銀晒?

我夠08年ac啦

係到扮聖人 你老_比狗吊?

最銀憎一啲垃圾係到扮聖人 哥我無開圖就係人都知架啦

講野出黎比人吊?

Vlan板主啲老友 淫賤公子 已經證明左我志哥無開圖

呢個樓主真係讀屎片 仲講到自己好銀偉大咁

引用:
原帖由 一度得生者 於 2018-9-10 01:03 發表
文章有點長 特別希望各位用緊mh 的人/曾經mh的人可以睇曬

我係一位玩左十幾年信長的人 由**廣告** 到vlan, 由 05ser日日爆到日日得番百幾人 由中一玩到碩士

各位mh們

...
講野出黎7?

我諗你唔只文盲 應該重有輕智 難怪叫'智'哥...面就人地比 ....下一句都唔想講
希望各位用緊mh 的人/曾經mh的人 都知道mh 係一件"面斥不雅"的事情
你有冇用過mh就係唔多講啦

非罵戰 只係有感而發

回復 8# 的帖子

對唔住我高估左你
你唔只文盲輕智 估唔到你理解能力都係0..
我無講過自己偉大...我只係希望各位用緊mh 的人/曾經mh的人 都知道mh 係一件"面斥不雅"的事情 我只係想有一個公平信長遊戲
其實我講到好白,...你邊句唔明我解比你聽...

回復 6# 的帖子

你真係要train 下你D logic ..真心好有問題...人地話08年ac只係話自己玩左好耐姐
你就話人地扮聖人... 完全九唔搭八...你打字之前諗下再send不如...真心醜死人...

回復 6# 的帖子

對唔住 見你咁無腦忍唔住講多兩句...似你呢D串人唔叻就會係咁講粗口黎..好似好威..但其實你講D野係9成9都係無咩攻擊力...不如我示範下點串人...
打個比喻
就好似有個post 話性工作者好慘 而你就第一時間衝出黎話: 「性工作者好慘大晒? 我老母夠係性工作者啦!」
完全就係衝出黎暴露自己缺點一樣....

同期既朋友留個名

引用:
原帖由 一度得生者 於 2018-9-10 01:03 發表

各位mh們

...
不經不覺玩左17年變左老野

發新話題