發新話題

大家討論下 太原招大

[Close]

大家討論下 太原招大

佢招大係唔係應該改下  團戰無乜用
一放大 d星星(好似打唔到魔免) 個個魔水晒有咩用?  會戰個個都魔水嫁啦 又要落得慢
就算5隻冇魔水 d星星都分散晒 都冇晒力啦  佢招暈技  係暈得耐 但魔水左一樣冇用=[
我覺得除左拎黎爆塔都係冇咩發圍 (爆塔又扣得少)

歡迎討論下  我講得唔岩 小第見識少 求別插  求高人指點

暈裝幫到你

佢3技係專攻人魔水,團戰好有用,大技係配1技3技黎用,唔好話冇用,只係你唔識用隻英

引用:
原帖由 ~B★RS~ 於 2012-8-17 11:56 PM 發表
暈裝幫到你
除非0手殘啦
唔係都係要摺埋

引用:
原帖由 海葵 於 2012-8-18 12:00 AM 發表
佢3技係專攻人魔水,團戰好有用,大技係配1技3技黎用,唔好話冇用,只係你唔識用隻英
我夠知啦
唔通佢次次都係等對面5個魔晒水先出第3招咩 再開大咩=[ 咁樣咩都遲大到啦

引用:
原帖由 大大粒魚蛋 於 2012-8-18 12:02 AM 發表
我夠知啦
唔通佢次次都係等對面5個魔晒水先出第3招咩 再開大咩=[ 咁樣咩都遲大到啦
ok,既然你話會戰既。
有人叫你第一個沖先?
你係屬於輔手位,通常係救一方殺一方,你要執著殺人我都冇你辦法,
只係如果會戰完左你先出黎效果應該幾大。(視情況)
會戰你有參加既,你可以淨魔對面一個輔手 / 主力 比隊友殺
因為會戰後大多沒魔水沒閃,你1技有用接埋大技 你1技到3條友正常連埋技都死啦

前期人地魔水你淨魔係十分有用的

引用:
原帖由 海葵 於 2012-8-18 12:10 AM 發表

ok,既然你話會戰既。
有人叫你第一個沖先?
你係屬於輔手位,通常係救一方殺一方,你要執著殺人我都冇你辦法,
只係如果會戰完左你先出黎效果應該幾大。(視情況)
會戰你有參加既,你可以淨魔對面一個輔手 / 主力 比隊友殺
因為 ...
你冇錯 我都冇錯
大家意見唔同姐 只係佢招大 比起其他英既大技 廢左D姐

樓主請記住
無英係完美
本團招生.有意PM.

改出快D應該會好D
扣快D 但總傷害不變,咁樣大暈降落黎都放D

引用:
原帖由 loveyou1314 於 2012-8-18 00:42 發表
樓主請記住
無英係完美
同意 每隻英都應該要有缺點同優點

魚蛋重出江湖 驚訝mode

引用:
原帖由 CR.Warrior 於 2012-8-18 01:59 發表

同意 每隻英都應該要有缺點同優點
的確每隻英都有優點與缺點..但信長同本多呢2隻英唔見有..D人又可能會講主角威能同個人技術問題..講番正題..太原隻英..1技可以卡幾秒位..呃閃/救隊友/殺人(有用)..2技樹人..早期可殺馬/人..用極多魔..血量極少..但到中期開始只能當眼..3技係太原成隻英最有用既地方..不作解釋..大技的確CD快..除左爆塔..唔覺得比其他用途更佳..但起手速度..真係好慢..足夠人開清酒/魔水/閃介等等逃走..基本玩家都可以避開佢招大..信長呢隻GAME一直存在優劣英之爭..只是某D反對派不承認而已

引用:
原帖由 Eumenides★夜 於 2012-8-18 05:04 發表

的確每隻英都有優點與缺點..但信長同本多呢2隻英唔見有..D人又可能會講主角威能同個人技術問題..講番正題..太原隻英..1技可以卡幾秒位..呃閃/救隊友/殺人(有用)..2技樹人..早期可殺馬/人..用極多魔..血量極少..但 ...
已經反黨反派了...不過太原招大係會戰作用真係吾太,不過都有佢的用處..

如果..3技cd 係20秒就平衡番...唔太廢
呢家35秒定36秒一次....打團戰用得一次,未出都比人扑死(細技黎講算勁長cd)
2技3技都勁長cd,1技無傷害 =無技打到人

引用:
原帖由 大大粒魚蛋 於 2012-8-18 12:18 AM 發表
你冇錯 我都冇錯
大家意見唔同姐 只係佢招大 比起其他英既大技 廢左D姐
你咁講都同意既,的確佢招大比其他英既大係幾廢既

發新話題