24 12
發新話題

關poz都好 .我想製圖既工作人員睇睇

[Close]

關poz都好 .我想製圖既工作人員睇睇

信長更新地圖我無疑系舉雙手贊成。但改新圖系為左D咩,製圖幾位有沒捻過?五想信長沒落既人好多,五經過泥次事件我都五知咁多人對信長在乎。
你地話佢地鍵盤戰士,沒貢獻。我知,測圖寫圖好辛苦嘛。
但最基本都五系話,你地改圖你地覺得沒問題了,就開出泥要我地接受。
玩信長既五淨止系你地,普羅大眾反對既聲音比你地話系炮,插。
或者佢地語氣差,但捻深一層佢地都系比緊建議你地。
五好話我地抽水貼咩啦,我爬左幾篇文。咩對vlan玩家失望,我真想問,
你地有沒睇清楚我地炮咩?咩隊長模式?簡直系GAG `
開波1900 .已經系五公平。仲要減少復活時間25% ??
好,你話雙方都有1個隊長。咁其餘8個呢?
真系好似其他信長友話齋,食花生做花樽? 再談深一層。泥個咁不知所謂既模式,
一定會令走場情況嚴重。
"比隊長我。我要隊長"  結果其他人五肯讓  .心捻"開波走場98 ^_^"
"喂紅色/橙色 開波記住打-LD" 結果開波某方沒打,另一邊反感,走場98某主力單路,面對開波1900 .五夠做,唉灰機走場98
”大把可能性。
其實等同政府之前派糖,實有人話好,都有人反對嫁。
話好個D咪姐系比碗過期魚翅你,食都味食 淨系見到就話正啊爽啊拍曬手咁^_^

我地反對既聲音絕對五系為攻擊你地為抽水。
大家都五想信長沒落。
五好再睇完信長友字海問建議,重點。
重點系:取消隊長模式,支持反MH模式。
五好問點做 del圖?  泥D你地捻,
我地捻埋不如我地自己1人開張圖1群玩

一只手系拍五響的。
批評都五肯接受,信長仲可以點樣進步阿 ;(
我開得泥篇野預比人插,但我都系想代表我自己,
代表我班FD,代表某群信長友道心聲。

你系咪傻

正系佢地識???

講真 we大把人 識la

無佢一樣得

回復 2# 的帖子

朋友
你到底再說什麼 ???

講得好。隊長模式跟本就垃暖圾 2香

批評都五肯接受?,我講清楚,冇人講過吾接受,
你地話佢地鍵盤戰士,沒貢獻,普羅大眾反對既聲音比你地話系炮,插,我可以講比您知,我一定冇講過
題外話,咁您/您地有冇認認真真咁玩過張圖?

引用:
原帖由 2龍山寺 於 2012-1-16 23:10 發表
你系咪傻

正系佢地識???

無佢一樣得
咁你唔好再入vlan

另外回樓主 每次都會比人插 但係做得出黎 取消 應該唔會 百分之九十九係會改良

引用:
原帖由 2龍山寺 於 2012-1-16 23:10 發表
你系咪傻

正系佢地識???

無佢一樣得
有人識 唔等於 有人做

引用:
原帖由 ●PinK_x黑 於 2012-1-16 23:13 發表
批評都五肯接受?,我講清楚,冇人講過吾接受,
你地話佢地鍵盤戰士,沒貢獻,普羅大眾反對既聲音比你地話系炮,插,我可以講比您知,我一定冇講過,
你沒講過,所以呢? 五系個個大陸人都會系街邊大小便 一樣道理

回復 6# 的帖子

我五知del圖又或者點。
我淨系知道,宜家好多人包括我,我身邊打信長既人都對隊長模式反感。
希望刪除,咩辦法咩途徑,儘早開多張新圖又好。
系我地希望同爭取緊既野

引用:
原帖由 Wicked〝Moros 於 2012-1-16 23:13 發表
咁你唔好再入vlan

另外回樓主 每次都會比人插 但係做得出黎 取消 應該唔會 百分之九十九係會改良
咁您又吾好咁講= =,講真 we大把人 識la,無佢一樣得,un....,咁其實您地都可以整圖,不過管方會否接受我就吾知啦

回復 10# 的帖子

官方問題只係其次 主要係有無d真係咁有心有力嘅人會幫你整圖?

回復 10# 的帖子

最後個句咪系重點。
真系可以我地自己制就五洗個個走上泥 專登登入個vlan論壇吐苦水na

引用:
原帖由 菊魔靈_ゞC 於 2012-1-16 23:16 發表

你沒講過,所以呢? 五系個個大陸人都會系街邊大小便 一樣道理
我只不過係想講清楚我冇講過,想叫您吾好亂講姐,仲有你地係咪用錯左?,我諗有咁講既人小之有小
儘早開多張新圖,我諗點快都會有限吧

回復 13# 的帖子

我從來沒叫你地對號入座。
難道我要逐個逐個人點名嗎
沒做過怕咩認,沒見過鬼你梗五驚黑 ;o

引用:
原帖由 菊魔靈_ゞC 於 2012-1-16 23:20 發表
最後個句咪系重點。
真系可以我地自己制就五洗個個走上泥 專登登入個vlan論壇吐苦水na
#10只不過係我對#2既回應= =,佢話大把人識,無佢一樣得,我先打個比喻

24 12
發新話題