發新話題

自製minecraft 1.2.5至1.3.1插件MC(全部上傳完畢)

[Close]

自製minecraft 1.2.5至1.3.1插件MC(全部上傳完畢)

此安裝檔整合Minecraft 1.2.5至1.3.1,X-ray,小地圖之minecraft(1.2.5含NEI)

★★★若已安裝Minecraft,本安裝檔會覆蓋舊有Minecraft所有設定★★★

本人只有在ipve發佈帖子,他人不得私下轉帖或作商業用途
本整合包可能過大,如不能在網頁下載請使用下載器下載(如 迅雷 7 )

電郵:
[email protected]

minecraft1.3.1有x-ray,中文輸入,小地圖
minecraft1.2.5 x-ray,小地圖
minecraft1.2.5 小地圖
x-ray使用方法見6樓

如使用後MC(指minecraft,下同)出現黑幕,請先完全Del

MC資料夾後再使用本懶人包(會與其他懶人包衝突)
(所有save會Del)

使用方法:

請把minecraft整合包解壓,然後選擇你要的版本雙鍵

後把路經改為
C:\Users\使用者名稱\AppData\Roaming(windows7)
按安裝。

最後進入
C:\Users\使用者名稱\AppData\Roaming\.minecraft

內把minecraftSP加捷徑到桌面開啟即可。

哥哥仔,睇得出你既心機,但係..
里D係模組..X-Ray係材質(透明材質)
所以分番好佢 汁番令令佢啦
支持你繼續出

引用:
原帖由 ★夜飄冷 於 2012-8-14 17:13 發表
哥哥仔,睇得出你既心機,但係..
里D係模組..X-Ray係材質(透明材質)
所以分番好佢 汁番令令佢啦
支持你繼續出
x ray 係模組泥= =透視模組

引用:
原帖由 極死●朽木 於 2012-8-14 18:09 發表
x ray 係模組泥= =透視模組
係材質

引用:
原帖由 ★夜飄冷 於 2012-8-14 18:19 發表
係材質
模組黎嫁= =
雖然X-Ray都有材質
但模組果隻係勁好多

用番自己果隻仲好 - -
三十種功能

x-ray使用方法:1.3.1
Z=加亮人物
X=透視礦物
C=透視(人物,箱子不透)
V=沒開X及C下加亮你的視野

x-ray使用方法:1.2.5
X=透視礦物
R=透視(人物,箱子不透)
L=沒開X及C下加亮你的視野

引用:
原帖由 暗夜乂幽靈 於 2012-8-14 19:10 發表
我覺得我呢種x-ray己經好好用,4種功能
Z=加亮人物
X=透視礦物
C=透視(人物,箱子不透)
V=沒開X及C下加亮你的視野
btw..115而家好ox9,大既文件又要upload到115又分享唔到喎and..樓上個個三十幾種功能短消息我分享下XD( ...
  • 小地圖
  • 透視礦物
  • 透視人物
  • 透視箱子
  • 玩家裝備
  • 快速掘礦
  • 飛行模式
  • 防止掉死
  • 全光模式
  • 自動打人
  • 自動打怪
  • 死亡位置
  • 記錄位置
  • 自由觀看
  • 倍增梯級
  • 時鐘顯示
  • 指南針顯示
  • 好友名單
  • 敵人名單
  • 區域掘礦
  • 遊戲改名
  • 特定礦物
  • 工具轉換
  • 名字顯示
  • Sneak (未知功能)
  • Auto_blocker(未知功能)
  • Derp_backward(未知功能)
  • Derp_normal(未知功能)
  • Derp_headless(未知功能)
  • Click_aimbot(未知功能)
  • Instant(未知功能)
  • TripWire_ESP(未知功能)

如有任何問題請回復

大大,,想問下你GE飛行要按咩
因為升級左唔太知按鈕有咩改

飛行要系gm入面禁兩下空白鍵就飛到

小地圖
透視礦物
透視人物
透視箱子
玩家裝備
快速掘礦
飛行模式
防止掉死
全光模式
自動打人
自動打怪
死亡位置
記錄位置
自由觀看
倍增梯級
時鐘顯示
指南針顯示
好友名單
敵人名單
區域掘礦
遊戲改名
特定礦物
工具轉換
名字顯示
Sneak (未知功能)
Auto_blocker(未知功能)
Derp_backward(未知功能)
Derp_normal(未知功能)
Derp_headless(未知功能)
Click_aimbot(未知功能)
Instant(未知功能)
TripWire_ESP(未知功能)
依個功能用到咩?

引用:
原帖由 笨人乂牙樂 於 2012-8-17 12:42 發表
小地圖
透視礦物
透視人物
透視箱子
玩家裝備
快速掘礦
飛行模式
防止掉死
全光模式
自動打人
自動打怪
死亡位置