22 12
發新話題

plastic招收三名中,高手入團(仲有0位)

[Close]

plastic招收三名中,高手入團(仲有0位)

因為經過之前有3個團員放本人飛機,到最後累到我團輸左比賽

本人決定重組plastic團

現招3名中,高手,入團

第一要有品,第二要有多d時間on

想入的話add我msn:[email protected]

我地遲d會在公報招人的野

洗唔洗考試?

洗5洗test先
嗯 真身現形了

回復 #3 花戀楓 的帖子

女的不用test

我諗有好多團員想識你

..................無興趣
嗯 真身現形了

回復 #5 花戀楓 的帖子

講下笑,咁認真做咩
招的話當然係打信長

要有品嗎,plastic_pan你要好好做榜樣喇

回復 #7 wr72000 的帖子

你真係好煩啊,我都唔想爆你野,你唔好為左要花戀楓張相就係咁嘈,好煩

想睇咪問佢本人lor

唔關事囉

d人借完人打團戰輸左重話人,呢d真係有品喇

p.s.我想睇自己會問佢,唔洗你,你慢慢珍藏啦

回復 #9 wr72000 的帖子

頭先仲係咁煩我要花戀楓張相,而家友拿第2樣野講

同你講野沒完沒了,有咩好講

同埋lee到係招人post

唔該你死開

好啦,算啦

輸左就話人既有品人

重有,我本黎都係講緊你招人d野,你自己離題

回復 #11 wr72000 的帖子

係呀,果場你玩得最好,我地全部都唔好,咁得未

冇話邊個好邊個唔好,係你起到輸左就話人

回復 #13 wr72000 的帖子

哥場我話係真係玩得唔好,我自己都有玩得唔好,我之後都有講

你俾人話完,唔鍾意就係到同我嘈

唔俾人話得就唔好打信長la,一定有好有唔好,最緊要識檢討,但係你比人話完就係到...唉!!!

唔該啦

你話人既矛頭係直指向我----亞市

張輸左既原因推哂去我到

22 12
發新話題