[07/04/2012] BRINK (邊緣戰士) 介紹

按此查看BRINK的官方網站

按此查看BRINK的Steam頁面

[attach]136764[/attach]

引用:
宣傳影片:
1.

2.
(可直接跳至00:10 開始觀賞)

3. (gameplay)
引用:

[attach]120475[/attach]

最低配置需求:

CPU:英特爾Core 2 Duo2.4GHz或同等

內存:2GB

顯卡:NVIDIA 8800GS或AMD的Radeon HD 2900Pro或同等顯卡

系統:Windows XP(SP3)/Vista/Windows 7

硬盤:8GB可用空間

推薦配置:

CPU:Intel Quad Core i5

內存:3GB

顯卡:Nvidia GeForce GTX 460或ATI Radeon HD 5850或更高

硬盤:8GB可用空間

游戲將利用Steamwork聯機:

•    Steam成就
  •    VOIP(聊天用網絡電話)
  •    排行榜
  •    VAC(Valve反作弊器)
  •    游戲專用服務器
  •    好友支持
  •    Steam雲存儲

(以上內容轉載自)
[attach]120464[/attach][attach]120465[/attach][attach]120466[/attach]

感想:

這是個以多人連線為主的射擊遊戲遊戲,所以希望能集中一下本地玩家,有意可加STEAM 好友
也希望大家多關注這個遊戲吧..

已加上遊戲截圖

[attach]120463[/attach]

[attach]120472[/attach]

以下頭四張預覽圖片是從Dead End Thrills 選出,網主專業地為Brink 拍攝了一系列圖片 (皆在遊戲內拍攝) 並製成高清桌面背景,好讓大家一睹在2035 年 The Ark 的景觀…

全套100 幅背景下載http://deadendthrills.com/collections/brink/

p.s. 請也支持本人在射擊綜合及Source Mod 分區的其他主題,謝謝

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
評論(19)

Toto, 不如你買比我啦, 好貴啊

回復 2# 的帖子
等特價啦咁。
或者等LAN 破解.. (如果有人肯整  囧)

支持:victory:

但係之前既TF2 同borderland 係vlan 都好冷下
我覺得合左體之後既brink 都未必夠l4d秋...

回復 5# 的帖子
其實我最主要係想召集玩家..   lolz

引用:
原帖由 toto345618433 於 2011-5-14 23:39 發表
其實我最主要係想召集玩家..   lolz
首先我對這遊戲不予置評(硬係要講既我唔睇好,網上的都交代得一清二楚)。

有更多話題和討論才得以擴展遊戲網絡(Network),因此專屬版區是不可或缺的,你系度開帖咪即係自取滅亡?

*即使最終無得LAN仍可以開版區

想進一步增加曝光率?我知道 vLan 版主 - 小飛豬 曾經高調地針對某幾款遊戲(Dawn of War , Need for Speed , Age of Empire)大肆宣傳,你大可尋求佢既協助,由你負責摘文,再經由小飛豬發放,否則單純地埋一邊搞小圈子,呢種做法根本不成氣候。

另外,宣傳帖內不應落太多著筆,vLan 會員對字海一向都冇咩好感(我發佈既話題除外),故此你只需要 highlight 大家最有興趣知道既部分以及呢隻遊戲既價值,例如遊戲需求(Requirement),特色(Feature),玩法(Gameplay),畫質(Graphic),視頻(Presentation),其他只需要輕描淡寫。

如以上做齊哂,發展初期建議你開個M群,方便聯絡志同道合既玩家,或交流意見,鞏固網絡。後期你可仿傚 Rainbow 6 Vegas 2 版區摘寫教學,甚至開設資源區(仿傚 L4D2 版區?),令這遊戲在平台上更得以重視,亦可吸引來自台灣,中國內地等玩家來加入,以此持續發展。

我知你已經留意隻 Game 好耐(成日系簽名度「宣傳」),所以我為左唔想抱有遺憾而向你提供建議。
你自己都係版主,識做啦!

回復 7# 的帖子
哩隻game 講真比較難做得大 (即使我鐘意玩但明白佢唔係主流既類型, 好快被冷落)
如果唔係有90%信心做得到LAN/ 多人玩 (討論)     vlan 應該唔會考慮開區
我更加冇權決定任何野, 至於開m 群.. 倒不如steam 見.. (目前黎講)
我又唔覺得個帖似字海, 似圖包字多d, 主要講少少基本資料同比人討論, 唔算得上宣傳
以我既角度講, 只要有人睇到個帖之後留下steam 號/ 加我既steam 號已經算達成目標
選唔選擇推廣由vlan 管理層決定,,

anyway 多謝你既關注

好game!

回復 9# 的帖子
如果真係鐘意就支持正版啦 <3<3

好似唔錯     
等我過幾日去買

回復 11# 的帖子
記住加steam 好友播到時

唔錯呀隻Game.  好似好激咁

有人要連線嗎?可以指導我嗎?

免費週末!! 快來玩啊

岩岩玩過了
滑鼠超LAG , 畫面唔lag
set過晒都係唔得
so...放棄了

發表評論
本文章已關閉或您沒有權限發表評論。