vLan v2.0.1.8 至 2.0.1.9 純更新一鍵安裝檔 (fishHao破解)

純更新檔 ( 2.0.1.8 至 2.0.1.9 ) 一鍵安裝檔

此更新檔只包含2.0.1.8至2.0.1.9純更新,不包括破解
所有已經使用過2.0.0.1至2.0.1.8更新的人仕只要直接覆蓋便可
不需要再次破解 ( 因為fishHao_Final破解已兼容日後既更新版本 )

[attach]76702[/attach]

115網絡U盤載點 按此下載
MediaFile載點
按此下載
U-fiLe載點
按此下載
Badongo載點 按此下載

按 { 瀏覽 },找回安裝的路徑,如你安裝在 C:\ , 那就設定路徑為 C:\steamapps\common\left 4 dead 2
此路徑十分重要,因為往後既更新都會安裝在此一路徑,所以要緊記切勿SET錯!
設定後按 { 安裝 }

-   更新完最後版本後變得少場/無場

因:因為大部份人還未更新至最新版本,導致版本不一而出現少場既可能性

解:1 於C:\steamapps\common\left 4 dead 2\left4dead2找出 steam.ini [attach]76719[/attach]
    使用記事本開啟>將 PatchVersion=2.0.1.9 改成 PatchVersion=2.0.1.8>儲存

2 懶人版本修改器 ( 感謝會員
calvinleeabc 提供 )

按此下載

安裝方法

A 選擇解壓目的地為L4D2安裝目錄 ( C:\steamapps\common\left 4 dead 2 )
    B 然後到桌面禁 " 按我玩L4D2 ",記得每次開game開呢個

改版本+入game方法

C 到桌面禁 " 按我玩L4D2 "

D 按 " 檢查文件 "
    E 將 2.0.0.0 修改為你想的版本號(如2.0.1.7或2.0.1.8)
    F 按 " 修改版號 "
    G 按 “ 進入遊戲 ”

是次更新內容包括:(轉載自hihi1210)

[attach]76703[/attach]

• New mutation: Last Man On Earth     新突變模式: 一人戰役
  • Blocked a map exploit at the start of The Passing    修正  一開始The Passing 的地圖 bug
  • Fixed a crash if a Spitter lost her spit target mid-attack   修正Spitter因失去攻擊目標做成的crash
  • Updated video config for new NVIDIA cards   更新新 NVIDIA 顯示咭影象配置

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
評論(39)

回復 16# 的帖子
咁點解唔叫人快D更新者....

引用:
原帖由 smallpo 於 2010-5-31 17:26 發表
叫得咁多咩,D人唔識自動自覺我都無計架

回復 1# 的帖子
多謝分享,己更新為2019

引用:
原帖由 smallpo 於 2010-5-31 17:26 發表
如果可以拎枝槍迫人更新,你估版主唔想咁做咩

引用:
原帖由 孽紋乂菲 於 2010-5-31 19:14 發表

如果可以拎枝槍迫人更新,你估版主唔想咁做咩
就係你呢句我有衝動想加你分  講笑..

係囉......最好個個唔更新就入唔到人地場咁就VERY GOOD啦

老闆4點鐘升左拉@_@"
我而家先知
而家升翻先
RuKi SER8Vs8都要升做2.0.1.9
XD不過人氣唔多都唔出名
但我ser會經常叫人保持更新

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2010-5-31 19:24 發表

就係你呢句我有衝動想加你分  講笑..

係囉......最好個個唔更新就入唔到人地場咁就VERY GOOD啦
世事又豈能盡如人意呢

引用:
原帖由 wai200628 於 2010-5-31 14:02 發表
更新左之後唔知點解可以入既場少左
因為1.9係新既
唔一定咁快有人追得上更新
相信遲下會有多場既

引用:
原帖由 孽紋乂菲 於 2010-5-31 19:42 發表

世事又豈能盡如人意呢
無錯
如果可以統一版本 有邊個唔想

引用:
原帖由 RuKiWinG 於 2010-5-31 19:44 發表

無錯
如果可以統一版本 有邊個唔想
玩得翻版就預左嫁啦 況且我又唔係成日玩

引用:
原帖由 孽紋乂菲 於 2010-5-31 20:18 發表

玩得翻版就預左嫁啦 況且我又唔係成日玩
咁又係

L4D2 Update 後 開房大問題 有相 急求救
已重複試過 update 置頂的更新檔 , 並依足步驟做法 , 但一開房就彈此警告信息 , 急求救 , 謝謝

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 tomson_chick 於 2010-6-1 11:35 發表
已重複試過 update 置頂的更新檔 , 並依足步驟做法 , 但一開房就彈此警告信息 , 急求救 , 謝謝
步驟有無錯先?

次序係先裝主程式>2.0.0.1至2.0.1.8更新>fishHao_Final破解>最後先用2.0.1.8至2.0.1.9更新檔

呢個係唔係nonsteam 嫁?好怕更新左就要用steam..

引用:
原帖由 別查我是誰 於 2010-6-1 19:39 發表
呢個係唔係nonsteam 嫁?好怕更新左就要用steam..
係non steam

發表評論
本文章已關閉或您沒有權限發表評論。