vLan專貼 服部單機亂拉★w★s★ 新增 第四回 靈魂鬼?

做了7月之星的第一套影片
看到了Server2007的 服部團戰實拉★
我又整番套先
http://www.youtube.com/watch?v=am2MMZHhu0M

文字上好難講,但要利用身體轉動 如果想下下得就要放好第1同第2支旗 最關鍵 (我自己都唔係次次得 )
第1支同第2支都係行,3拉,4行
試下得唔得,旗仔要埋D
xxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxx3xxxxxxxxx
xxxxxxx12xxxxxxxx
xxxxx x x4xxxxxxxxxx

算啦唔分開貼,方便討論
但冇得呃分
第二回又來了,今次加了小小閃介部分

http://www.youtube.com/watch?v=JigD8Cj45iA&feature=channel

想型就試下  e招如果出唔到 都會好似平時閃拉咁 影片中1:24 1:30 2:14秒 就係咁
第1支同第2支都係行,3拉,4閃介
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxx目標xxxxxxxxxxxx x x3xxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx12xxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxx4xxxxxxxxxxxx

放埋一齊有冇分加嫁  哈
第三回加左S形拉強王同埋一個好似閃電的形狀的拉(帥唷!)
http://www.youtube.com/watch?v=EzAgCOwjgBQ

教學呢家野 都係睇番套影片清楚d
記緊第1同埋第2 支旗都係行 第3支拉 第4第5第6 等等...都係行 咁就ok嫁啦

第四回:
一路玩一路錄 好似話叫靈魂鬼(感謝平煩提供)

評論(658)

引用:
原帖由 力量團隊華 於 2009-7-28 17:12 發表
冇fd唷,你好似識多d人唷,vlan d人都唔係好識唷
那就要多點上來吧

成日上,但係冇人理我T^T

引用:
原帖由 力量團隊華 於 2009-7-28 17:16 發表
成日上,但係冇人理我T^T
你多d發表下你d偉論

我新手,沒有偉論,玩1場殺唔到廿個

其實  點解唔放去影片區     ?

我都想問= =

你唔駛del post la,有人+左分

嘩,諗緊加唔加

諗住swim 完番黎諗

e家就加左

加油

引用:
原帖由 力量團隊華 於 2009-7-28 18:29 發表
你唔駛del post la,有人+左分
引用:
原帖由 7171 於 2009-7-28 18:47 發表
嘩,諗緊加唔加

諗住swim 完番黎諗

e家就加左

加油

小飛豬大大加的
我好多謝佢加左20分

又整片,真得閒   不過的確唔錯

引用:
原帖由 [北敗]長歌 於 2009-7-28 19:02 發表
又整片,真得閒   不過的確唔錯
e位先生...你係第100個回貼的...所以...得到我....

引用:
原帖由 [北敗]WaI 於 2009-7-28 18:54 發表

小飛豬大大加的
我好多謝佢加左20分
咁你就要繼續加油

下月可能又係你vip

引用:
原帖由 7171 於 2009-7-28 20:18 發表

咁你就要繼續加油

下月可能又係你vip
信心很低

引用:
原帖由 [北敗]WaI 於 2009-7-28 19:04 發表

e位先生...你係第100個回貼的...所以...得到我....
我同你吹水都吹左成版la

引用:
原帖由 力量團隊華 於 2009-7-29 09:56 發表

我同你吹水都吹左成版la
咁又係...得我同你

發表評論
本文章已關閉或您沒有權限發表評論。