vLan專貼 服部單機亂拉★w★s★ 新增 第四回 靈魂鬼?

做了7月之星的第一套影片
看到了Server2007的 服部團戰實拉★
我又整番套先
http://www.youtube.com/watch?v=am2MMZHhu0M

文字上好難講,但要利用身體轉動 如果想下下得就要放好第1同第2支旗 最關鍵 (我自己都唔係次次得 )
第1支同第2支都係行,3拉,4行
試下得唔得,旗仔要埋D
xxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxx3xxxxxxxxx
xxxxxxx12xxxxxxxx
xxxxx x x4xxxxxxxxxx

算啦唔分開貼,方便討論
但冇得呃分
第二回又來了,今次加了小小閃介部分

http://www.youtube.com/watch?v=JigD8Cj45iA&feature=channel

想型就試下  e招如果出唔到 都會好似平時閃拉咁 影片中1:24 1:30 2:14秒 就係咁
第1支同第2支都係行,3拉,4閃介
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxx目標xxxxxxxxxxxx x x3xxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx12xxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxx4xxxxxxxxxxxx

放埋一齊有冇分加嫁  哈
第三回加左S形拉強王同埋一個好似閃電的形狀的拉(帥唷!)
http://www.youtube.com/watch?v=EzAgCOwjgBQ

教學呢家野 都係睇番套影片清楚d
記緊第1同埋第2 支旗都係行 第3支拉 第4第5第6 等等...都係行 咁就ok嫁啦

第四回:
一路玩一路錄 好似話叫靈魂鬼(感謝平煩提供)

評論(658)

引用:
原帖由 [北敗]WaI 於 2009-7-27 23:21 發表

睇影片學吧
文字上好難講

文字上好難講,但要利用身體轉動
第1支同第2支都係行,3拉,4行
試下得唔得,旗仔要埋D
xxxxxxx3xxxxxxxxx
xxxxxxx1x2xxxxxxxx
xxxxxxxxx4xxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxx ...
點解正唔到s拉ge

引用:
原帖由 快感系鞭到 於 2009-7-28 12:46 發表

太多可能會反感
這樣差不多了
謝大大提點

又吾教我整RP-.- Wai 你用咩程式?.

引用:
原帖由 LaZY_mG 於 2009-7-28 12:47 發表

點解正唔到s拉ge
留意旗之間距離會否太遠

引用:
原帖由 [北敗]WaI 於 2009-7-28 12:47 發表

謝大大提點
香港人喜歡新鮮的東西

引用:
原帖由 快感系鞭到 於 2009-7-28 12:49 發表

香港人喜歡新鮮的東西
那推到第15頁先出新的

可唔可以同我單機下,,教埋我拉

引用:
原帖由 LaZY_mG 於 2009-7-28 13:12 發表
可唔可以同我單機下,,教埋我拉
我整緊第2套中,你睇影片學啦

尋日放,今日已經咁多頁,支持下先

引用:
原帖由 7171 於 2009-7-28 13:17 發表
尋日放,今日已經咁多頁,支持下先
尋晚11點半放的

唔係話搵圖比我架咩 無左件事既

引用:
原帖由 [北敗]WaI 於 2009-7-28 13:21 發表

尋晚11點半放的
咁你都幾受歡迎ow

繼續加油

引用:
原帖由 狂殺乂傑 於 2009-7-28 13:21 發表
唔係話搵圖比我架咩 無左件事既
搵不到
大大你上網搵搵吧
我現在整緊第2套中...

點令到佢轉身= = 好似整極都整唔到既

引用:
原帖由 藍武 於 2009-7-28 13:34 發表
點令到佢轉身= = 好似整極都整唔到既
第1同第2支旗好緊要 錯一步都轉唔到

發表評論
本文章已關閉或您沒有權限發表評論。