★柿崎景家.邪王炎殺黑龍波(一技中出大技) ★

好耐冇整影片,希望中意
同埋將冷門英變熱門
一隻技術媲美$#的英雄
島佐近都得嫁   冇時間先唔整

http://www.youtube.com/watch?v=F_tLnTZpgcw&feature=player_embedded

評論(447)

要出左個黃色波先咁@@

[?]WaI             

推推推~~~~~~

我玩島左果陣我做到1技+物品技
但係做唔到1技+2/4技
有無人可以教下我

好型呀
好想學

1技就出 變特效個陣
再禁大技
睇起手吧

-         俾樓主個title吸引左入來         不錯吧.

引用:
原帖由 小汎 於 2011-7-27 11:55 發表
1技就出 變特效個陣
再禁大技
睇起手吧
唔係咁簡單 但負負碌碌就會出到

引用:
原帖由 [北敗]WaI 於 2011-7-27 12:00 發表

唔係咁簡單 但負負碌碌就會出到
見到個影片 自己試下點出

一係1技係咁禁t 左制
一係佢就出先禁t  timing 岩禁一次就得
起手捉得好 試過連出6,7次都有

不過成功率係無刷拉咁穩定

連技哦, 點做到嫁= =

引用:
原帖由 小汎 於 2011-7-27 12:04 發表

見到個影片 自己試下點出

一係1技係咁禁t 左制
一係佢就出先禁t  timing 岩禁一次就得
起手捉得好 試過連出6,7次都有

不過成功率係無刷拉咁穩定
e個先係正解

不過感覺上係個特效上係好睇d咁解
成功率低下
見你段片都已經唔止一場 大技cd咁快100秒
但係都唔係好多鏡頭係1技大技 都知道咩事

引用:
原帖由 小汎 於 2011-7-27 12:10 發表
不過感覺上係個特效上係好睇d咁解
成功率低下
見你段片都已經唔止一場 大技cd咁快100秒
但係都唔係好多鏡頭係1技大技 都知道咩事

引用:
原帖由 [北敗]WaI 於 2011-7-27 12:12 發表

yes

頭先神v v中島左近 又學你個招
1技鬼丸 超型-.- 順便幫你推多下

引用:
原帖由 Mr.Bun 於 2011-7-27 12:38 發表
頭先神v v中島左近 又學你個招
1技鬼丸 超型-.- 順便幫你推多下
變左原地鬼丸  但個人閃左去前...

發表評論
本文章已關閉或您沒有權限發表評論。